Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Motor / moped / scuter fără acte

danutztw

Question

Buna seara ! Ma scuzati daca am postat gresit dar as avea si eu cateva intrebari !

Vreau sa cumpar un moped (Malaguti crosser)si baiatu de la care vreau sa-l cumpar nu detine acte !

Daca-l cumpar pot face la notar un act de vanzare cumparare cu baiatu precum nu ar fi furat (de mine)?

Pot inscrie motoru fara acte ?(Tinand cont ca sunt de la tara )Si am vazut si alte mopede fara acte inscrise !!

Va rog imi puteti spune ?

9 answers to this question

Recommended Posts

• 0
  • Membru

:))) cum de va tine pamantu' pe unii , nu inteleg. Ai banuiala ca mopedul s-ar putea sa fie furat?  Hmm...intereseaza-te si ce scrie in CP la infractiunea de Tainuire. Bafta ! ;)

Edited by vinetu
  • Upvote 1

• 0

Nu chiar am banuiala...Dar vreau sa cumpar un moped si nare acte si de asta intreb ..poate pot sa fac cumva de ai face acte sau de-al inscrie intr-un fel !!

• 0
  • Moderator

Caută un vehicul cu acte, unul deținut legal dacă vrei să nu ai probleme.

• 0

Un prieten mi-a lasat un moped cumparat in 2006 dar care nu a fost niciodata inmatriculat sau inregistrat pe undeva intrucat a plecat in afara.Acum ma intreb cum ii pot face acte noi intrucat el a ratacit actele , adica cartea tehnica a mopedului, si nefiind inmatriculata nu mai avea alte acte.Eu vreau sa o reconditionez si sa intru in totala legalitate.Care sunt pasii prin care ii fac acte noi, fara a avea probleme.Nu se pune problema de a fi furata!

• 0

Bună ziua! 

Dacă cumpăr un motor fără acte as pute sai fac eu actele la motor sau ceva de genul sun începător în faza cu motor fără acte și nustiu dac pot sai fac actele eu pe numele meu. 

Daca va rog ajutați-mă 

• 0

Buna

Am cumparat un scuter din germania de 49.2 cm 3

In germania nu necesita inmatriculare aceste mopede (dupa cum am citit pe forum uri nemtesti asiguratorul da si nr de inamtriculare )

Am fcaut contract de vanzare cumparare cu vanzatorul  mi a dat certificat de conformitate (primit de la compania de vanzari de unde  a cumparat el motoscuterul) unde se descrie motoscuterul cu serie sasiu  greutate  si toate detaliile

Am un doc de transport  cu care am adus motoscuterul CMR

Am certificat de garantie

si cam atat !

Am fost la RAR  si m au refuzat ca nu am Bref adica carte cu care sa divedesc ca motoscuterul a fost inmatriculat intr o tara Europeana (motoscuterul fiind unul Chinezesc )

Ce pot ? Cum pot  rezolva aceasta prblema ?

Doresc sa inmatriculez acest motoscuter !

bgyo78@gmail.com

Multumesc

• 0

Bună ziua am făcut rost de un moped piaggio ciao din 80 si ceva cred motor 50cc si vrrau să-l restaurez e vai de el si nu am acte pe el este vreo posibilitate sai fac ca să știu dacă ma pot apuca de le vreau sal fac ca nou mopedul nu e furat e luat de la cineva da o umblat din mana in mana pana o ajuns praf si vreau să-l recondiționez ca e pacat de el nu stiu cum as putea sai fac niște acte pe el are o placă de înmatriculare la primărie da nu stiu dacă ajuta la ceva