sorinpuscarciuc Posted July 21, 2014 Share Posted July 21, 2014 (edited) Principalele documente cuprinse în dosarul de recrutare al candidaţilor pentru şcolile postliceale ale Ministerului Afacerilor Interne şi pentru şcolile postliceale ale Ministerului Apărării Naţionale sunt: a). cererea de înscriere şi CV (vezi anexa); b).declaraţia de confirmare a cunoaşterii şi acceptării condiţiilor de recrutare. c). copii ale actului de identitate, carnetului de muncă şi, dacă este cazul, livretului militar; d). copii legalizate ale documentelor care atestă nivelul studiilor impuse (pentru candidaţii care provin din promoţiile anterioare) sau adeverinţă eliberată de liceu din care să reiasă faptul că este înscris la sesiunea de bacalaureat 2014 şi copia legalizată după foaia matricolă (numai pentru absolvenţii promoţiei 2014). Adeverinţa eliberată de liceu (numai pentru absolvenţii promoţiei 2014) în care se menţionează media generală de la bacalaureat, notele probelor susţinute în cadrul examenului de bacalaureat şi mediile obţinute în anii de liceu se va prezenta la sediul şcolii postliceale a Ministerului Afacerilor Intern, cu ocazia înscrierii; e). următoarele documente în copie legalizată: certificatul de naştere al candidatului, soţului/soţiei şi fiecărui copil, certificatul de căsătorie, precum şi hotărârile judecătoreşti privind starea civilă; f). autobiografia şi tabelul nominal cu rudele candidatului; g). cazierul judiciar al candidatului; h).caracterizarea de la ultimul loc de muncă, respectiv din instituţia de învăţământ în cazul absolvenţilor în primul an de la absolvire; i). 3 fotografii tip buletin de identitate; j). două fotografii color 9 x 12 cm; k). fişa medicală-tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne; l). certificatul de examinare psihologică. Intrebarile mele sunt , de unde fac rost de punctul B ? pe net nu gasesc modele , probabil imi dau de la resurse umane nu ? Si pentru punctul K , e facuta fisa , acum o luna si ceva , se ocupa ei de dosar ?, adica sa completeze cu fisa medicala facuta si viitoare fisa psihologica ce am inteles ca se face intre 2 si 16 august , cred , maine vreau sa depun dosarul , tot maine dimineata vreau sa imi iau si cazierul si sa ma car frumos la resurse umane sa termin . Restul toate le am. Si alte sfaturi sau ce sa mai pregatesc , va multumesc. Edited July 21, 2014 by sorinpuscarciuc 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru BGeorge Posted July 21, 2014 Membru Share Posted July 21, 2014 Exista deja un topic dedicat pentru admiterea de anul acesta, ai postat acolo nelamurirea ta, asteapta sa ti se raspunda. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
silviuj96 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Va salut cu stima. Am 18 ani,acum am trecut clasa a XII-a si chiar mi-as dori sa devin politist. Am vazut pe aici diferite postari in care am observat ca majoritatea vor sa urmeze aceasta meserie doar pentru bani. Eu vreau pentru ca imi place si e si o mostenire de familie sa zic. Din cate am inteles,as putea baga dosarul din toamna,dar nu am foarte multe detalii. Chiar mi-as dori sa aflu mai multe,sa stiu cum sa procedez. As fi recunoscator daca m-ati putea ajuta. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts