Jump to content
POLITISTI.ro

Speta prestari servicii fara contract

Postare recomandată

Publicat

Salut, am urmatoarea problema, am prestat unui client niste servicii (foto de nunta) ,nu am semnat contracte pentru ca omul nu se putea hotara pina in ziua nuntii asupra pachetului final, ramand in principiu pachetul de baza cu pretul si continutul asupra caruia ne-am inteles verbal,eu facand o notita scrisa in agenda mea, a plasat un avans pentru care i-am dat bon fiscal, a sosit ziua nuntii, am prestat, dupa timpul stabilit i-am livrat fotografiile, mi-a platit lichidarea,i-am eliberat bon fiscal, problema e ca acum vine si spune ca ar fi fost vorba si de un album inclus, ceea ce din punctul meu de vedere este neadevarat si ma ameninta cu scandal, proces etc.

As dori sa stiu in ce pozitie ma aflu eu acum si daca are mecanisme justitiare impotriva mea.

De asemeni ma denigreaza in mediul online,aducandu-mi prejudicii mari de imagine,personale si de alte feluri. Aceasta reprezinta a doua parte a problemeli mele, daca eu il pot  actiona in judecata pentru ceea  ce face pe facebook impotriva mea. Multumesc.

Publicat

Multumesc Marius, asteptam cu nerabdare un raspuns intemeiat de la tine.Poti te rog cu prima parte sa imi dai o parere? Multumesc.

• Moderator
Publicat

Referitor la prima parte, din ce povestesti e doar un litigiu comercial. Astfel de probleme nu sunt fapte ce intră în sfera penalului, sunt litigii civile, iar politia nu are absolut nicio competentă în acest domeniu. Nu stăpânesc prea bine dreptul civil si nu aș vrea să dezinformez ori să scriu vreo prostie.

În principiu, dacă te actionează în instantă trebuie să aducă dovezi (înscrisuri, martori și așa mai departe) în fata instantei. Același lucru e valabil si pentru tine în situatia în care îl dai în judecată.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.