Jump to content
POLITISTI.ro

Speta prestari servicii fara contract


Basil

Recommended Posts

Salut, am urmatoarea problema, am prestat unui client niste servicii (foto de nunta) ,nu am semnat contracte pentru ca omul nu se putea hotara pina in ziua nuntii asupra pachetului final, ramand in principiu pachetul de baza cu pretul si continutul asupra caruia ne-am inteles verbal,eu facand o notita scrisa in agenda mea, a plasat un avans pentru care i-am dat bon fiscal, a sosit ziua nuntii, am prestat, dupa timpul stabilit i-am livrat fotografiile, mi-a platit lichidarea,i-am eliberat bon fiscal, problema e ca acum vine si spune ca ar fi fost vorba si de un album inclus, ceea ce din punctul meu de vedere este neadevarat si ma ameninta cu scandal, proces etc.

As dori sa stiu in ce pozitie ma aflu eu acum si daca are mecanisme justitiare impotriva mea.

De asemeni ma denigreaza in mediul online,aducandu-mi prejudicii mari de imagine,personale si de alte feluri. Aceasta reprezinta a doua parte a problemeli mele, daca eu il pot  actiona in judecata pentru ceea  ce face pe facebook impotriva mea. Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Referitor la prima parte, din ce povestesti e doar un litigiu comercial. Astfel de probleme nu sunt fapte ce intră în sfera penalului, sunt litigii civile, iar politia nu are absolut nicio competentă în acest domeniu. Nu stăpânesc prea bine dreptul civil si nu aș vrea să dezinformez ori să scriu vreo prostie.

În principiu, dacă te actionează în instantă trebuie să aducă dovezi (înscrisuri, martori și așa mai departe) în fata instantei. Același lucru e valabil si pentru tine în situatia în care îl dai în judecată.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.