dinuifrim Posted July 17, 2014 Share Posted July 17, 2014 Haina am primit-o la prima echipare, la absolvirea scolii de agenti. Nu a fost purtata niciodata intrucat imi este mare, are eticheta. Este captusita cu mesada detasabila(cu fermoar). Marimea 48/0(destul de mare). Pretul este de 400 lei + cost livrare.(Posta Romana sau curier) Alte detalii pe prv. Link to comment
dinuifrim Posted July 17, 2014 Author Share Posted July 17, 2014 Pretul este usor negociabil. Link to comment
dinuifrim Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Schimb cu arma airsoft, preferabil pusca, in stare buna, de valoare apropiata! Link to comment
Moderator danpin Posted August 25, 2014 Moderator Share Posted August 25, 2014 Daca masura 48 e "destul de mare", nu te mai intreb ce inaltime ai... 1 Link to comment
Panter Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Au fost promotii in ultimii ani cu 160 cm,de aia posibil vrea sa o vinda. Link to comment
dinuifrim Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 (edited) Simpatici! Danpin, daca faci un efort de gandire iti vei aminti ca mai ales la hainele primite din/in scoala nu au corespuns mereu marimile, iar eu am spus ce scrie pe eticheta! Panter, au fost promotii cum spui tu...dar nu e vina mea! Motivul pentru care vreau sa o vand este pentru ca nu e practica si nu imi face niciun fel de trebuinta, doar imi ocupa loc in dulap. Si as fi facut acelasi lucru si daca as fi avut 1,90m! Edited August 26, 2014 by dinuifrim Link to comment
Moderator danpin Posted August 26, 2014 Moderator Share Posted August 26, 2014 Pai, daca haina pe care o vinzi tu are o alta marime decat cea inscrisa pe eticheta, inseamna ca va trebui sa o dai pe probate. Si ca sa faci si tu un efort de gandire util, sa stii ca eu nu primesc sau cumpar imbracaminte/incaltaminte decat dupa ce le probez si acelasi lucru te-as sfatui sa faci si tu pe viitor! Oricum, bafta la vanzare! Link to comment
dinuifrim Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 Pai...cine este interesat este liber sa probeze...in masura in care acest lucru este posibil! Multumesc de urare! Link to comment
dinuifrim Posted December 13, 2014 Author Share Posted December 13, 2014 Văd ca oferta mea nu prezintă interes....aștept o oferta din partea altora. Link to comment
Recommended Posts