Jump to content
POLITISTI.ro

Cum pot ajunge sa lucrez la judiciar?


bogdog27

Recommended Posts

  • Member

Buna ziua,

Sunt absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, promotia 2012, zi/ buget, iar in 2014 am absolvit si cursurile masteratului de stiinte penale si criminalistica, zi/taxa. In prezent urmez cursurile SAPSM din Cluj-Napoca, anul acesta terminand primul an de studii.

As dori sa stiu daca ma vor ajuta dupa ce voi fi repartizat la anul, studiile pe care le-am absolvit inainte de a intra la SAPSM. Sunt sanse sa lucrez la judiciar sau in alt domeniu decat ordine publica( a nu se intelege ca am ceva cu profilul OP) inca din primul an de la incadrare ca agent de politie?

Va multumesc anticipat.

Cu respect,

B.S.Bogdan

Link to comment
  • Moderator

Nu te ajută în privinţa selecţionării sau a ocupării unui post la investigaţii criminale studiile civile. În schimb dacă eşti bine pregătit dpdv profesional atunci e logic că şansele să ajungi acolo sunt mult mai mari. Majoritatea poliţiştilor de la judiciar (investigaţii criminale) au trecut iniţial pe la ordine publică. Dacă acolo la op te vei remarca prin flagrante şi vei prinde hoţi, inevitabil o să apară şi oportunitatea să ajungi la judiciar. Dar repet, iniţial trebuie să înveţi şi să prinzi cât mai mulţi hoţi la op. Acolo te "şlefuieşti", după care vei ajunge şi la judiciar unde să prinzi peşti mai mari. 

 

Încearcă să nu mai postezi în fiecare topic ce îţi iese în cale, o postare este suficientă, te asigur.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.