Jump to content
POLITISTI.ro

Ultraje impotriva politistilor


dorian

Recommended Posts

http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/politist-batut-cu-bestialitate-din-cauza-unei-amenzi-video.html

am urmarit de la inceput la final acest filmulet si nu ma pot declara impresionat de modul de actiune al colegului nostru. avea posibilitatea de a-l linisti pe scandalagiu prin folosirea catuselor si transportarea la sediul postului(presupun ca totul se intampla intro comuna). o proba buna este aceasta inregistrare video, precum si martorii prezenti in local. desi, dupa cum reactioneaza (mai bine spus nu actioneaza) politistul ori ca era singur sau impreuna cu ei, reprezinta acelasi lucru.

consider ca nu actionat cu tact ( poate si lipsa de experienta si-a spus cuvintul) desi putea actiona astfel:

1. incatusarea agresorului si transportul la sediu unde avea posibilitatea audierii lui si stringerea probatoriului (binenteles sub supravegherea procurorului) si cu ajutorul unei echipe operative

2. pleca frumusel din local si aplan astfel conflictul, inca de cind a vazut atitudinea agresiva a acetuia.

cred ca acest coleg poate fi pus la AȘA NU.

Link to comment

putea iesi afara si cere spijin .asa e la post.esti mereu singur ,cam greu .puteau fi doua persoane recalcitrante ,atunci ce facea.mie mi-e mila de el si nu l-as pune la asa nu cum spui tu .

Edited by mirceaflorinrg
Link to comment

Vai si amar,halal POLITIST aia se bateau in spatele lui si el nici macar nu a avut curaju sa se intoarca sa se uite darmite sa reactioneze :doh: si atentie......era insotit de inca 2 persoane cica paznici de noapte in comuna deci in total 3 contra unuia si ala beat :doh: te pomeni ca o fi POLITIST LOCAL ca astia ne baga in aceasioala pe toti.

Edited by cristm
Link to comment

Eu nu inteleg cum putea sta asa pasiv la altercatie dintre betiv si paznic, sau dupa ce l-a imbrancit betivu' prin toata benzinaria, el s-a asezat la masa sa-si bea ceaiul. :blink:

Link to comment

:ner: :ner: :ner: interesanta exprimare....ce sa zic....urata situatie, pe zi ce trece ni se face reclama tot mai proasta!!De asta sunt atatia care isi permit sa "ne calce in picioare" :angry: , si nu ma refer doar fizic.... :angry:

Link to comment

atitudinea betivului e de neconceput, insa nici colegul nu prea a facut nimic sa aplaneze sau sa evite conflictul. intradevar sunt multe variabile care trebuiesc luate in calcul atunci cand muncesti la post(stai singur, esti expus, sprijin de cele mai mu;te ori lipsa), dar sub nici o forma nu trebuia reactionat asa, cu atat mai mult cu cat unul dintre paznici/consumatori au luat atitudine, deci politistul avea sprijin. consider ca il putea incatusa

  • Downvote 1
Link to comment

Pai hai sa ne gandim si la alta varianta : poate era penticostal, trebuia sa intoarca si celalalt obraz.

Edited by angelfire
  • Upvote 2
Link to comment

Nu sunt intru totul de acord cu d-stra. Nu putem analiza situatia asa deoarece nu stim tot firul intamplarii ci doar ceea ce am vazut toti la televizor. Sunt de acrod ca probabil politistul ar fi avut sustinatori dar daca nu ar fi avut? Si cati vin de marori in acest caz? Probabil ca politistul ii cunostea pe toti cei de acolo si a apreciat ca nu se poate baza pe ei.

Link to comment

ok, sa presupunem ca ai dreptate, remusu78. atunci care este motivul pentru care se așează de fiecare dată la masă și își continuă senin de cafeaua sau ceaiul său?! o fi un pacifist convins? atâta timp cât ești în însoțit de 2 paznici comunali, atunci ai doi martori oculari și asistenți cu tine (martori de serviciu). probabil polițistul se cunoaște pe sine mai bine decât pe ceilalți. a realizat că nu poate face față, deși consider că avea susținere din partea civililor de față. continui să susțin AȘA NU.

Edited by dorian
Link to comment

ce sa zic politisul in cauza nu a reactionat deloc bine, daca cei doi paznici nu-i ofereau sprijin pt imobilizarea betivului macar putea sa ceara ajutorul colegilor de la o comuna alaturata si nu concep cum a putut sa lase sa fie batjocorit in conditiile in care avea multe posibiltati de a rezolva situatia

Edited by Champzter
Link to comment

Pai hai sa ne gandim si la alta varianta : poate era penticostal, trebuia sa intoarca si celalalt obraz.

.........corect, ai dreptate, poate era chiar adimercea !!! :ner:

Lasand gluma la o parte, pe langa lipsa de orientare, frica, necunoastere in aplicarea legii a politistului, vreau sa aduc in prim plan, ajutorul pe care ni-l acorda cei cu care facem serviciul, acei paznici de doi lei ( mai ales ca erau si doi la fata locului + ajutorul acordat de acel om care s-a imbrancit cu individul recalcitrant, mai ca la un moment dat a inceput chiar sa il loveasca pe individ, ca sa se potoleasca , dar paznicii nici o reactie, se murdareau pe haine! saracii ! :doh: )

Nu este prima oara cand acesti oameni pe care ar trebui sa ne bazam , ne lasa balta. Tineti minte cazul de la Neamt : <<< Link >>> , si comentariul meu vizavi de modul in care au intervenit acei agenti de paza - aici

Oare cei care ne conduc nu vad asta, sau nu vor sa o vada ?

De aceea am militat pentru ca patrularea sa se faca numai cu coleg politist ( nu ca cel din video ) , sa ma pot baza pe el !! :emo-yessir:

Link to comment

eduard, ai dreptate vizaivi de cazul de la Roman, dar hai sa fim putin atenti ca cei doi politisti o puteau păți foarte rău. în timp ce unul încătușează celălalt acoperă zona. au avut ceva noroc că nu au fost înțepați cu furca pe la spate.

Edited by dorian
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.