Jump to content
POLITISTI.ro

Concurenta la admitere

Edyztu

Recommended Posts

Am fost in data de 8 iulie sa ma inscriu pentru Campina. Am ramas socat sa aflu de la cei de la resurse umane ca anul asta va fi cea mai mare concurenta din ultimii ani . Se preconizeaza ca o sa fie o concurenta de cca. 9-10/loc.

Voi ce parere aveti ?

• Downvote 1

Edyztu daca esti pregatit sa faci fata cu brio la toate cerintele examenului, nu ar trebui sa te intereseze concurenta.Stii vorba aia ,,multi sositi,putini alesi,,

Am fost in data de 8 iulie sa ma inscriu pentru Campina. Am ramas socat sa aflu de la cei de la resurse umane ca anul asta va fi cea mai mare concurenta din ultimii ani . Se preconizeaza ca o sa fie o concurenta de cca. 9-10/loc.

Voi ce parere aveti ?

Dacă ai rămas șocat de faptul că va fi o concurență de 9-10 candidați/loc,eu zic să îți cauți altă meserie pentru că cea de polițist nu este pentru tine.

Însemnă că dacă trebuie să intervii la un scandal în care sunt implicate 9-10 persoane te blochezi.

Caută undeva unde să fii tu și locul,dar nu prea văd unde găsești așa ceva.

Recent fiul meu a aplicat pentru un post la o companie privată unde au fost 1800 (da am scris bine cifra) candidați pentru 11(din nou am scris bine cifra) locuri și bineînțeles că el a fost între cei 11 aleși.

• Upvote 2

Să nu fiu inteles greșit , din contră ador concurența !

Așa imi voi demonstra mie insumi de ce sunt in stare , daca pic e un motiv in plus sa ma pregatesc mai bine , daca iau va fi un motiv de mandrie pentru mine , si in plus ...e stiut faptul ca psihologicul si proba fizică o sa reducă numarul lor la jumătate , deci in final o sa fie o concurență de maxim 5-6..pe loc...ca in fiecare an..

Sunt nou pe acest forum , am vrut doar sa vad si parerea voastra ...sa aflu mai multe detalii despre concurenta..etc...

Scuze daca am gresit cu ceva.