Jump to content
POLITISTI.ro

Concurenta la admitere

Postare recomandată

Publicat

Am fost in data de 8 iulie sa ma inscriu pentru Campina. Am ramas socat sa aflu de la cei de la resurse umane ca anul asta va fi cea mai mare concurenta din ultimii ani . Se preconizeaza ca o sa fie o concurenta de cca. 9-10/loc.

Voi ce parere aveti ?

• Displace 1
Publicat

Edyztu daca esti pregatit sa faci fata cu brio la toate cerintele examenului, nu ar trebui sa te intereseze concurenta.Stii vorba aia ,,multi sositi,putini alesi,,

• Membru
Publicat

Din ce imi amintesc eu 9-10 pe loc inainte de probele sportive e concurenta normala...

• Apreciez 3
Publicat

Am fost in data de 8 iulie sa ma inscriu pentru Campina. Am ramas socat sa aflu de la cei de la resurse umane ca anul asta va fi cea mai mare concurenta din ultimii ani . Se preconizeaza ca o sa fie o concurenta de cca. 9-10/loc.

Voi ce parere aveti ?

Dacă ai rămas șocat de faptul că va fi o concurență de 9-10 candidați/loc,eu zic să îți cauți altă meserie pentru că cea de polițist nu este pentru tine.

Însemnă că dacă trebuie să intervii la un scandal în care sunt implicate 9-10 persoane te blochezi.

Caută undeva unde să fii tu și locul,dar nu prea văd unde găsești așa ceva.

Recent fiul meu a aplicat pentru un post la o companie privată unde au fost 1800 (da am scris bine cifra) candidați pentru 11(din nou am scris bine cifra) locuri și bineînțeles că el a fost între cei 11 aleși.

• Apreciez 2
Publicat

Să nu fiu inteles greșit , din contră ador concurența !

Așa imi voi demonstra mie insumi de ce sunt in stare , daca pic e un motiv in plus sa ma pregatesc mai bine , daca iau va fi un motiv de mandrie pentru mine , si in plus ...e stiut faptul ca psihologicul si proba fizică o sa reducă numarul lor la jumătate , deci in final o sa fie o concurență de maxim 5-6..pe loc...ca in fiecare an..

Publicat

Sunt nou pe acest forum , am vrut doar sa vad si parerea voastra ...sa aflu mai multe detalii despre concurenta..etc...

Scuze daca am gresit cu ceva.

• Membru
Publicat

Și "galeria" a a avut rolul ei cu siguranță. :lol:

• Apreciez 1

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.