Jump to content
POLITISTI.ro

Suspect impuscat in cap de politie

Postare recomandată

• Membru
Publicat

Un suspect de furt a fost impuscat in cap de catre politisti pe raza comunei Afumati jud. Ilfov.

Persoana in cauza impreuna cu inca 4 indivizi au incercat sa fure dintr-o duba ,fiind surprinsi in flagrant de un echipaj de politie,care au trecut la urmarirea lor folosind armamentul din dotare,iar dupa ce au tras focurile de avertisment pe unul dintre acetia l-au nimerit in cap iar ceilalti 4 au reusit sa se baricadeze intr-o casa.persoana impuscata in cap se afla in coma la spitalul Floreaca din Bucuresti.

Sunt curios daca masura luata de politist va avea repercusiuni asupra sa.

Oricum eu il felicit pentru ca si-a facut datoria ca la carte si pentru curajul sau. :emo-yessir:

Publicat

sper sa nu, mai bine nimereau mai multi.

serios acum, poate ca ar trebui ca sindicatul sa se ocupe preventiv de protectia juridica a politistului si sa nu astepte sa ajunga cu dosar la Parchet ptr a da doar un comunicat.

• Moderator
Publicat

Pe Antena 3 se dezbate acest subiect, iar pe ecran este afisata urmatoarea intrebare: "Credeti ca politistii au abuzat de armament?" :doh:

Publicat

E normal ca ziaristii sa gandeasca asa odata ce, in astfel de cazuri, esti cercetat si rascercetat de catre mai marii P.R! S-a indus ideea ca politistul are pistolul doar ca accesoriu, dar iata ca nu intodeauna este asa. Cetatenii trebuie sa stie ca acel pistol se mai si foloseste!

• Membru
Publicat

Mie imi place cum gandesc americanii : frate, ai ales sa fii infractor, nu e problema noastra, suporta consecintele. :emo-yessir: Sunt convins ca al nostru coleg a respectat toate prevederile privind uzul de arma si nu vor avea ce sa ii faca. Referitor la Antena3...imi rezerv dreptul de a nu comenta.

Publicat

nu cred, poate ca hotul a avut capul mare, peste medie, si de aceea l-a nimerit glontul. asta este riscul cind ai capul mare :ner:

suna mai bine pe TV "abuz in folosirea armei" decit "hoti impuscati in flagrant", nu crezi?

• Apreciez 2
Publicat

Exact la asta ma uitam si eu... mari nesimtiti. Si o sa fie destui care sa dea un euro pe sms ca sa raspunda: "Da!"

Publicat

nu cred, poate ca hotul a avut capul mare, peste medie, si de aceea l-a nimerit glontul. asta este riscul cind ai capul mare :ner:

suna mai bine pe TV "abuz in folosirea armei" decit "hoti impuscati in flagrant", nu crezi?

Haha, intr-adevar maxu, ai dreptate! :ner:

Publicat

Exact la asta ma uitam si eu... mari nesimtiti. Si o sa fie destui care sa dea un euro pe sms ca sa raspunda: "Da!"

exact ptr acest lucru, ori de cite ori exista cazuri mai speciale, care nasc discutii in comunitate, trebuie facute conferinte de presa in care sa se explice conditiile, sa se apere in mod public agentul si sa se atraga atentia ca daca ai capul mare si faci infractiuni este posibil sa iei un glont in cap (unde lipsa ideilor face loc ptr alte obiecte metalice, de o viteza foarte mare).

insa sunt sigur ca nu vom vedea asa ceva sau cel mult o fatuca pierduta in spatiu, care va recita in 30 secunde un comunicat fara sare si piper. in ziua de astazi trebuie sa raspunzi sub aceeasi forma profesionista unui asalt mediatic, altfel te pierzi si nu te baga nimeni in seama.

• Moderator
Publicat

Exact!

Seful inspectoratului ori seful nemijlocit al politistului trebuie sa organizeze o conferinta de presa in care sa explice procedurile legale si sa-si sustina subordonatul, dar mi-e teama ca asa ceva nu se va intampla niciodata la noi.

• Apreciez 3
  • Moderator
Publicat

A intrat în direct și Vâlnei, liderul de sindicat ... un mare prost. Vorbește ca o placă stricată și spune numai aceleași stereotipuri pe care singur și le-a format. Ăstuia ar trebui să i se interzică să mai iese la tv, ne face rău de râs. :doh:

Reportera îl întreba despre dotare, despre cota de benzină ... iar el bătea câmpii și spunea că nu are nicio legătură lipsa carburantului cu executarea serviciului într-un mod profesionist. :doh:

Iar referitor la ziariști ... sunt prea obsedați de senzațional. Când polițiștii sunt calmi, îi judecă pentru asta, inducând ideea că sunt nepăsători, iar când intervin cu fermitate ... iar nu e bine, evident au făcut un abuz. :doh:

Felicitări colegilor ce au acționat acolo! Mă bucur când văd sau aud de colegi ce au sânge-n instalație.

Sper ca cei ce îi vor cerceta să să aibă măcar idee despre modul de reacție al unui polițist în astfel de situații, când nivelul adrenalinei este mare ... și să nu uite că un polițist trebuie să ia o decizie într-o fracțiune de secundă, decizie pe care ei au tot timpul din lume să o analizeze și să o întoarcă pe toate fețele.

• Apreciez 1
Publicat

bravo lor.mai bine ii impusca pe toti 4 macar stia un lucru, ca oricum o sa-l ancheteze ca pe un hot.

Publicat

singura mea intrebare este daca chiar a vrut sa il impustein cap sau a tras la nivelul median si "precizia" armei a dus glontul pe traiectorie ascendenta.

• Moderator
Publicat

maxu, din ce am inteles, politistul a tras cand suspectul se afla in masina la volan, iar masina era in mers. E greu de crezut ca a intentionat sa-l impuste chiar in cap, probabil a executat foc asupra ocupantilor din masina, iar asta a fost cel mai "norocos".

• Apreciez 1
Publicat

am intrebat ptr ca nu stiam conditiile de fapt. nu am citit descrierea evenimentelor si am presupus ca hotii erau "stationari".

• Moderator
Publicat

Acum am vazut o alta stire, in care se spune ca cel impuscat in cap ocupa locul din dreapta spate. :)

Publicat

Acum am vazut o alta stire, in care se spune ca cel impuscat in cap ocupa locul din dreapta spate. :)

La asta ma gandeam si eu.Mi se parea putin ciudat ca l-a nimerit pe sofer, dat fiind faptul ca erau in urmarire deplasandu-se in spatele lor.

Sper ca politistul respectiv sa fie avansat si sa aiba parte de protectie juridica din partea sindicatelor si al ministerului.

Ati auzit relatarile unui politist care dupa ce a facut uz de arma a umblat sapte ani prin tribunale?

Ulterior a castigat procesul, dar a fost nevoit sa se mute in alt judet din cauza amenintarilor ce veneau de la apropiatii persoanei respective.

Sapte ani familia acestuia a avut de suferit de pe urma faptului ca politistul si-a facut datoria ca la carte.

Halal legislatie...

Publicat

Am auzit la stiri ca dupa ce urmaritii s-au refugiat intr-o casa in constructie politistii nu au sarit gardul sa ii prinda pentru ca nu aveau mandat...mi-se pare incredibil numai in Romania se poate inampla asa ceva chiar nu exista o reglementare pentru asemenea cazuri speciale? daca intrau fara mandat ce credeti ca pateau ?

Felicitari politistilor din Politia Romana.

Publicat

aveau nevoie de mandat? art 465 coroborat cu art.204 cred ca le dadea dreptul sa intre fara mandat.

Publicat

Am fost prost informat , acum am aflat ca s-au refugiat in casa unor rude si politistii au fost impiedicati sa intre in imobil de catre neamurile lor numeroase iar au reusit sa fuga prin spatele casei in cele din urma.

• Membru
Publicat

Sunt convins de faptul ca s-a facut uz de arma in conditiile legale si consider ca nu e normal sa se mai comenteze in plus din moment ce persoanele in cauza nu s-au supus somatiei politistiilor :naughty: .... Sper sa se finalizeze ancheta cu bine pentru colegii nostri si sa nu se incerce sa se "dea un exemplu" din politistii ca au facut abuz, cum tot vad si citesc prin presa mai ales ce e legat de antena 3 :blink:

Pe de alta parte, diseara la servici o sa fac in mod cert cel putin o vizita pe la Spitalul Floreasca din cauza acestui caz si probabil a rudelor recalcitrante :doh: si sper sa nu fiu ultragiat :huh:

Publicat

si ca de obicei , uitati-va pe antena 3 , s-au strans in fata spitalului o gramada de rude si prieteni ,respectivi mai multe persoane de etnie rroma care s-e imping cu jandarmii.doamne tara asta a noastra

Pe de alta parte, diseara la servici o sa fac in mod cert cel putin o vizita pe la Spitalul Floreasca din cauza acestui caz si probabil a rudelor recalcitrante :doh: si sper sa nu fiu ultragiat :huh:

• Apreciez 1
Publicat

@danny - nimeni a pus in discutie legalitatea folosirii armei. se discuta doar evenimentul in sine.

Publicat

singura mea intrebare este daca chiar a vrut sa il impustein cap sau a tras la nivelul median si "precizia" armei a dus glontul pe traiectorie ascendenta.

Maxu iar esti carcotas. Eu zic ca filmele cu robocop sunt depasite.

Pai la 2 trageri pe an pentru ca,, nu este munitie" , in conditii de stres, cu pistolul carpati , mai era si intr-o masina in mers cum vrei sa traga.

Chiar crezi ca in conditiile date sunt ,,experti " care il nimereau in ,,laba "piciorului drept? Zona mediana?

Bravo pentru cei care au avut sange in instalatie.

Tot timpul ma intreb cum ar comenta prompteristele daca le-ar face lor o vizita ciocolatii prin apartament sau daca si-ar pierde accidental prin buzunarele lor cate ceva.

Oare de ce unui infractor care talhareste, loveste, mutileaza, violeaza, loveste masini, sparge usi, parbrizul unuia catre trece intamplator pe strada eu care sunt politist nu-i pot face acelasi ,,lucrari" cand il prind?

Cetatenii cinstiti ai acestei tari nu ar trebuii sa stie ca au mai multe drepturi decat un talhar?

Talharul nu ar trebuii sa stie ca in momentul in care incalca legea drepturile lui se restrang si se poate intalnii cu 9 mm?

Imi aduc aminte de o intamplace cu un tigan care zicea ca are 9 gloante in el si facea mare taraboi.

Cand colegul meu l-a intrebat daca vrea sa aiba zece gloante in el, ................a incetat imediat ,a urcat in masina si s-a facut nevazut.

S-a inoculat in mentalul colectiv ca politistii au pistoale cu apa sau ca este butaforie ca la teatru.

Cu cat talharii sunt impuscati mai des cu atat mai bine.

Bravos!!!! :emo-yessir:

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.