Jump to content
POLITISTI.ro

Investigatii criminale DGPMB


Dragon123
 Share

Recommended Posts

Salut. Sunt absolvent al Academiei de Politie promotia 2014, investigatii criminale.Faza este ca marti am incadrarea si daca m-ar ajuta cineva cu niste informatii privind Bucurestiul pe judiciar( cam cat de greu este, colectivele sunt ok la sectii,etc) mi-ar fi de mare ajutor.

Link to comment
Share on other sites

Salut, eu am terminat ADP anul trecut si cu toate ca puteam sa merg acasa, la repartitie, am ales Bucurestiul. Pentru mine a fost o alegere inspirata, este mai mult de munca, dar te simti cu adevarat politist, adica ai si dosare mai complexe nu doar trompete. Decat sa mergi intr-un orasel unde sunt doar "dinozauri" plictisiti de viata si etc.....in Bucuresti sunt multi tineri, mai e si caterinca, etc....... ce sa iti spun....mie imi place......

 • Upvote 1
 • Downvote 7
Link to comment
Share on other sites

Ar fi o alegere inspirată, și eu am stat puțin pe gânduri la vremea respectivă dar lucrurile au căzut la locul lor într-un final. Ce să zic, o s-o duci puțin mai rău cu banii la început dar stai liniștit, mereu am avut grijă unii de alții pe aici încât nu o să simți lipsurile. Cum spunea și P0recla, colective tinere, diversitate etc.

Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Ce vorbeşti măi P0recla, de unde ştii tu ce trompete de dosare sunt în oraşele mai "mici"? Şi de unde ştii că găseşti dinozauri plictisiţi de viaţă? Ce repede catalogăm oamenii când nici măcar nu ni s-a uscat bine cerneala de pe diplomă...

 • Upvote 2
 • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

 • Membru

Ce sa- i faci are si el un an de munca si deja  e "bazat"! P0recla, cate dosare complexe ai lucrat in lunga ta activitate? Ai lucrat (si nu ma refer la practica) in provincie si stii cum e acolo ? Mai lasa caterinca...

 • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

 • Membru

Degeaba sariti la gatul lui.

Confirm "dinozaurii plicitisiti" de viata care au impresia ca le stiu pe toate si cred ca astia cu experienta mai mica n-au discernamant. Se pare ca unii dinozauri se manifesta astfel si pe aici.

 

Asta cu "nu s-a uscat bine cerneala ... " intra in categoria "ai venit cand trebuia sa pleci ..." si alte asemenea replici seci, mestecate la nesfarsit ca un pick-up stricat. Mai schimbati-le ca devin plictisitoare. 

Edited by Ben
 • Upvote 6
 • Downvote 5
Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

Asta cu cerneala era adresată unui tinerel care a ieşit de pe băncile academiei cu ifose de Bucale în cap şi cu impresia că le ştie pe toate. Ben, sunt mai tânăr decât crezi tu şi am respect pentru mulţi dintre "dinozaurii" ăia de care zici tu care nu stau la "caterincă" şi în schimb fac muncă de poliţie. Poţi începe să dai sfaturi despre situaţii operative după ce ai lucrat cel puţin 10 ani în instituţia asta şi nici măcar atunci. 

 • Upvote 3
 • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

 • Moderator

E pe dracu ... după zece ani? Vorbeşti serios!? Şi cum a fost stabilită această perioadă. Ce facem în cazul unui coleg ce are o vechime de 9 ani şi 6 luni. Brusc după ce face zece ani, se luminează, i se deschide un alt orizont, e un alt fel de om.  Eu am depăşit cei zece ani de ceva ani buni, chiar mă apropii de "majorat", deci nu mă încadrez în tinereii cu cerneala neconsolidată, dar vă pot asigura că dinozauri sunt peste tot. Şi la Bucureşti şi în restul ţării, iar mentalitatea aia specifică celor învinşi de sistem, cei daţi pe brazdă, care au uitat pentru ce au dorit să devină poliţişti, se întâlneşte atât în cazul celor în vârstă, cât şi în cazul celor tineri. 

Vă asigur că de la oricare coleg, găseşti să înveţi ceva, dacă vrei bineînţeles, indiferent de vârsta lui. Că e tânăr sau bătrân, cu siguranţă într-o anumită chestiune ştie mai multe şi poţi să înveţi ceva de la el. Nimeni nu le ştie pe toate, nici chiar colegul ce trăieşte cu impresia că numai în Bucureşti sunt dosare complexe, iar în ţară doar "trompete". E de înţeles, dar asta nu înseamnă că nu are dreptul să-şi spună opinia.

Hai să fim serioşi şi mai relaxaţi un pic. 

 • Upvote 7
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.