Miruna28 Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 Ceau, Vreau sa merg si eu la examenele de admitere in sesiunea din septembrie. Insa nu ma pot decide unde anume, la Oradea sau la Cluj? Am vazut ca la Cluj este mai greu din punct de vedere al limbii romane...Vreau sa merg la Cluj, insa nu cred ca o sa intru. Sa optez pentru Oradea? 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted July 7, 2014 Membru Share Posted July 7, 2014 "Pentru ca ... automobile" 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Cristi Posted July 7, 2014 Moderator Share Posted July 7, 2014 Într-un ochi de baltă, nişte ochi luceşte...ce să fie oare? Cred că e doi peşte... 6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iav Posted July 7, 2014 Share Posted July 7, 2014 (edited) „la Cluj este mai greu din punct de vedere al limbii romane” Poate în Spania „este mai ușor din punct de vedere al limbii române”. Tu în ce limbă ai făcut școala? Edited July 7, 2014 by iav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru georgedi Posted July 7, 2014 Membru Share Posted July 7, 2014 Ati descurajat-o , nu mai vrea nicaieri. Ciao! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miruna28 Posted July 9, 2014 Author Share Posted July 9, 2014 (edited) primii 8 ani romana, liceu si facultate - lb franceza Nu sunt descurajata. Faceam o paralela intre tematica si subiectele de la Cluj si Oradea, de aceea am spus ca e mai greu la Cluj si ma gandesc ca si mult mai multi concurenti. Am inteles ca pt politia de frontiera, cele mai multe locuri de munca sunt la granita cu Ucraina, iar eu locuiesc in Vest. Iar la noi in oras au fost alocate 2 posturi in 4 ani de zile (vb de ofiteri). De aceea am intrebat. Edited July 9, 2014 by Miruna28 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts