Jump to content
POLITISTI.ro

Inmatriculare masina schimbare domiciliu


Zaqk

Recommended Posts

Buna ziua,

 

Situatia e asa: am schimbat domiciliul din un judet in altul. Am CI si permis de conducere noi. Am initiat si procedura necesara de inmatriculare a masinii pe noul domiciliu, insa, datorita unei lipse de comunicare intre mine si firma de intermedieri la care am apelat, am intarziat cu procedura dupa cele 30 de zile legale.

 

Problema e urmatoarea: am nevoie sa plec cu masina din tara, pentru vreo 2-3 zile, ca atare nu pot initia acum schimbarea numerelor pentru ca nu am garantia ca vine talonul suficient de repede. 

Ce se poate intampla?

 

Daca ma opreste politia si decide sa ma pedepseasca pentru ca nu am schimbat in termenul legal, primesc amenda? Mi se retine talonul? Cum fac in continuare pentru preschimbarea talonului?

Alte detalii la care nu m-am gandit?

 

Multumesc!

Edited by Zaqk
Link to comment

Pentru preschimbarea certificatului te adresezi Serviciului de Inmatriculari Auto din localitatea de domiciliu. Pana la intrarea in legalitate risti o amenda si retinerea certificatului.Nu iti pot spune ce se va intampla in strainatate deoarece legislatia este diferita de la un stat la altul.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.