Jump to content
POLITISTI.ro

Amenintare cu bataie si moarte


alexandru09

Recommended Posts

Buna ziua !!! Tot sunt amenintat cu bataia de un individ . Am fost amenintat ca ma si omoara ,ca intra dupa mine in curte cu tot cu poarta si s-a dovedit ca nu glumeste ca astazi l-am sunat sa intreb ce vrea de la mine si a venit chiar pana in fata portii. I-am putut auzii claxonul in telefon,cat si in fata portii. Spune ca ma bate cu ranga si ca ma muta din oras. Tot astazi am facut o sesizare la inspectorat. Am trimis prin email unde se puteau face sesizari. E bine cum am procedat ? Am si dovezi pentru ca toata convorbirea de azi a fost inregistrata si aveam mai multe daca le inregistram de mai demult. Am chiar si mesaje pe telefon. La ce trebuie sa ma astept ? Care e procedura ?

Link to comment

Cel mai bine te prezinti cu o sesizare scrisa la cea mai apropiata sectie de politie, in care sa relatezi tot ceea ce s-a intamplat. Sesizarea facuta de tine la inspectorat cel mai pobabil tot la sectia de politie o sa fie repartizata, numai ca dureaza mai mult timp.

Link to comment
  • 7 years later...

Bună seara.. Am o întrebare la dumneavoastră.. Problema sta in felul următor. Un bărbat ma amenință cu bătaia și cu moartea din motive închipuite..(îmi da mesaje vocale pe Facebook, le zice socrilor și tuturor cunoscuților lucrul acesta din ce in ce mai des) și nu doar pe mine, dar eu sunt îngrijorat pentru mine. Eu unul nu prea l-am băgat in seamă eu fiind plecat la munca in străinătate și el fiind in țară dar o sa trebuiască sa vin in țară și ma tem. Omul a mai făcut de 2 ori pușcărie, prima data vreo 5, 6 ani pentru tâlhărie și a doua oara 17 ani pentru viol și crima și abia ce l-au eliberat de vreo câteva luni. Ce as putea face in cazul asta? Țin sa precizez ca eu sunt o persoana foarte liniștită care nu a avut niciodată probleme cu legea iar el este cunoscut de toată comuna(care nu e mica) și majoritatea se tem de el.. As vrea sa fac totul legal nu prin alte mijloace.. Va mulțumesc anticipat pentru un eventual răspuns. 

Link to comment
  • Marius changed the title to Amenintare cu bataie si moarte
  • Moderator

@Bogdan03081986

Dacă ameninţările se referă la săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva ta şi dacă aceste ameninţări sunt de natură să-ţi producă o stare reală de temere, poţi formula/depune o plângere penală la poliţie. 

Citeşte şi discuţia asta:

Link to comment
  • 1 year later...

Ce pot face dacă am fost amenințată prin telefon ca ma omoară sau pune sa fiu omorâtă,  batjocorita sau călcată. Limbaj la telefon foarte vulgar . Se poate urmări de politie?

Link to comment

Mulțumesc.  Nu știu dacă vor putea face ceva pana nu se întâmplă.  Ei mereu zic ca dacă a avut loc vreun incident. Voi încerca.

Edited by Marius
Eliminare citat inutil
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.