Jump to content
POLITISTI.ro

Încadrare promotia 2014 ADP


Dragon123

Recommended Posts

Salutare! Ma poate ajuta cineva cu o informatie cu privire la incadrarea promotiei 2014 a Academiei de Politie? stiti cumva daca vor fi incadrati la timp sau la fel ca anii trecuti vor fi amanati?

Link to comment
 • Member

Pana in momentul de fata ne-au promis ca vom fi incadrati la timp.

Ramane sa vedem daca se vor tine de cuvant.

 • Upvote 1
Link to comment

Îmi cer scuze că intervin, am mai citit o chestie asemănătoare într-un alt post, însă era referitor la un alt an. Dacă nu te superi, despre ce este vorba? Există un număr mare de absolvenţi ai Academiei de Poliţie din 2013 care nu au fost încadraţi? Ce s-a întâmplat cu ei? Dacă au fost încadraţi mai târziu, ce au făcut în perioada liberă dintre absolvire şi încadrare? (asta în cazul în care au făcut ceva) 

Edited by Matthewsing
 • Downvote 2
Link to comment

Pai au fost incadrati... dar la 1 decembrie 2013.In aceasta perioada dintre absolvire si incadrare ramane la latitudinea fiecaruia cu ce vrea sa-si ocupe timpul.

Link to comment

Mulţumesc pt. informaţii. Aş mai avea o întrebare. Am mai citit câteva topicuri însă informaţiile nu sunt foarte exacte, motiv pentru care aş vrea să înţeleg mai bine. Cineva mi-a spus că de la secţia OSP a Academiei de Poliţie, în anul 2 îţi poţi alege profilul pe care vrei să-l urmezi în continuare, profil pe care vei fi şi încadrat la absolvire (de ex: criminalistică). Tot el mi-a spus că la secţia Drept a Academiei de Poliţie faci fiecare profil, câte unul în fiecare an, iar la finalul celor 4 ani eşti repartizat pe oricare dintre cele 4 profile pe care le-ai studiat. Ştie cineva care a absolvit recent Academia dacă este corect? În caz contrar, mi-aş dorii să-mi explicaţi. Mulţumesc încă o dată.

 

Ca să fiu mai concis, dacă eu absolvesc secţia Drept pot fi repartizat la orice profil pe care l-am studiat (Rutieră/Criminalistică/Combaterea Crimei Organizate/Investigarea fraudelor) în orice oraş, în funcţie de nr. de locuri disponibile. (aici nu contează media?)

Dacă absolvesc secţia OSP voi fi repartizat în funcţie de media pe cei 3 ani, descrescător, în oraşul în care aleg să profesez. 

Edited by Matthewsing
 • Downvote 7
Link to comment

Da.eu sunt. Ni s-a spus ca ne incadreaza la timp dar nu e nimic sigur. Ma gandeam ca cineva pe aici cunoaste mai multe detalii.

Link to comment

Nu ştiu cine mi-a dat minus la post pt. că nu pot vedea şi nu-i înţeleg motivele. Am cerut doar câteva lămuriri. Dacă s-a sinchisit să citească ce am scris şi mi-a dat "-", nu văd niciun motiv pt. care nu ar fi putut să mă şi lămurească. Îmi pare rău că acele informaţii nu sunt făcute publice. Încă aştept o persoană dispusă să mă lămurească, mulţumesc.

 • Downvote 3
Link to comment
 • Member

Eu zic ca ne minti cu nerusinare ca esti student la Academie, avand in vedere ca o parte din cele fata de care esti tu nedumerit le stie orice student, chiar si de anul I, mai ales ca anul universitar s-a terminat, deci a trecut deja 1 an timp in care se lamurea cu privire la anumite aspecte de care intrebi.

 

Asa ca incearca sa nu ne mai minti ca ne insulti inteligenta si abia apoi intreaba-te de ce primesti minusuri.

 • Upvote 1
Link to comment

Amice, eu nu sunt student al Academiei de Poliţie! Ce e greşit cu voi oameni buni? Nu mă confunda pe mine cu cel care a deschis topicul. El susţine că este student al Academiei, eu doar îmi satisfac curiozităţile. De ce doar blamaţi? Sper totuşi să înţeleagă cineva până la urmă şi să-mi răspundă şi la întrebări.

 • Downvote 4
Link to comment
 • Moderator

Amice, vezi că întrebările tale au mai fost puse pe acest forum. Îti vine să crezi? Nu esti primul cu astfel de nelămuriri, tu doar le repeti postând pe lângă subiect si stricându-i omului topicul. Unii ar putea spune că te bagi aiurea în seamă, în loc să cauti si să citesti cu răbdare pentru a afla ce te interesează, astfel încât să nu mai spui aberatii cum este cea cu informatiile publice.

 • Upvote 2
Link to comment
 • Member

Imi cer scuze, amice. Te-am confundat.

 

Ideea e ca sunt sanse mici sa ti se raspunda  si "esti blamat" cum te victimizezi tu acum, pt ca la intrebarile astea s-a raspuns de 1 miliard de ori pe forum si de fiecare data, o data la nu stiu cat timp mai vine cate un individ si pune aceeasi intrebare expirata la care s-a mai raspuns pana acum, doar fiindca ii este lene sa caute pe forum, iar alte intrebari sunt pur si simplu prostesti, daca tu nici macar nu ai intrat.

Edited by Ben
 • Upvote 2
Link to comment

Am specificat că în mare parte s-a răspuns la întrebările mele, dar nu am înţeles exact ceea ce mă interesează pe mine. Tot ce am citit este: "în anul 2 îţi alegi profilul, iar la OSP eşti repartizat în funcţie de medie, descrescător". Ce se întâmplă la Drept? Se aplică aceeaşi regulă în funcţie de medie? Ce se întâmplă în cazul în care sunt mai mulţi pretendenţi decât locuri pe un anumit profil? Poţi să-ţi alegi profilul pe care să fii repartizat dacă absolveşti Dreptul? Întrebările astea nu prea au răspunsuri concrete în topicurile anterioare, de aceea le-am scris aici, scuzându-mă de 2 ori pt. că intervin, însă eu speram să-mi răspundă cineva fără a fi nevoit să mă cert cu anumite persoane din motive pe care eu nu le înţeleg. Apropo, eu nu mă victimizez, dar dacă pun o întrebare şi primesc 3 "-" fără motiv şi pt. că sunt confundat, nu e problema mea, să ştii. Mulţumesc oricum.

 

LE: 4 de "-".

Edited by Matthewsing
 • Downvote 1
Link to comment
 • Moderator

Amice, acest topic a fost initiat de un viitor coleg si se referă la încadrarea la timp a promotiei 2014, atât? Întrebările tale nu au nicio legătură cu încadrarea promotiei, doar i-ai murdărit omului topicul si o tot dai înainte că nu întelegi de ce primesti minusuri?!

 • Upvote 1
Link to comment

Ok, am înţeles. Acesta este ultimul meu post aici. Apelez acum la tine. Dacă deschid un topic cu acele întrebări, exista posibilitatea să mi se răspundă fără să par un idiot "cum apare câte unu la un anumit timp, răspunsul tuturor întrebărilor fiind dat de 1 miliard de ori" şi fără să primesc 15 minusuri din simplul fapt că vreau să mi se răspundă la 2 întrebări?

 

(menţionez că eu nu am găsit răspunsul la nicio întrebare anterioară şi am căutat destul de mult pe acest forum)

 • Downvote 1
Link to comment

Mai frate foloseste corect (romaneste) verbele : a absolvi si a dori. Eu zic sa incerci la Facultatea de Politie Locala de la Sibiu :faint:

 • Upvote 3
Link to comment

Îţi recomand şi ţie nişte cursuri intense de gramatică.

 

ABSOLVÍ, absólv, vb. IV Tranz. 1. A termina un an școlar, un ciclu sau o formă de învățământ2. A scuti pe cineva de pedeapsă; a ierta. – Din germ. absolvieren, lat. absolvere. 

 

LE: Dacă tot consideri că am greşit, mi-aş dorii să-mi explici şi unde. Nu te consider în măsură să-mi faci recomandări şi nu cred ca ar trebuii să fii ironic la adresa mea. Nu te aştepta la un raspuns civilizat, nici tu nu ai fost civilizat.

Edited by Matthewsing
 • Downvote 3
Link to comment

Vezi că s-a modificat în 2005, consultă DOOM-ul. Verbul "a absolvi" are aceeași formă pentru ambele sensuri menționate de tine. Deci, corect este "să absolvi Dreptul", nu "să absolvești Dreptul". Și mie la început mi s-a părut puțin peste mână, dar dicționarul e lege și unde-i lege, nu-i tocmeală.

 • Upvote 3
 • Downvote 1
Link to comment
 • Member

Matthewsing, te pot lamuri eu fara nicio problema.

Inainte s-o faci pe inteligentul, incearca sa-l folosesti pe "as dorii" cu un singur "i", asa de efect, DOOM-ul observ ca nu reprezinta niciun reper pentru tine.

Nu mai are rost sa iti spun ca nu esti "confundat" ci "confuz" dar deja iti cer prea multe.

Chiar nu te deranjeaza putin exprimarea folosind "absolvesc"?

Edited by Alex87
 • Upvote 2
Link to comment

Asta cu "aș dorii" e și mai flagrantă, mersi de completare, verbul "a dori" are forma aia doar la persoana I, indicativ, timpul perfect simplu, în rest, se scrie cu un singur "i". Nț, nț, nț, domnule cetățean, parcă noi eram ăia neștiutori de carte...

 • Upvote 2
Link to comment
 • Moderator

Potoliţi-vă, pentru că oricum omul nu consideră nişte poliţişti în măsură să-i facă astfel de recomandări.

 

 Nu te consider în măsură să-mi faci recomandări

 

Doar pierdeţi vremea cu el.
 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.