AdrianMarianB Posted June 27, 2014 Share Posted June 27, 2014 (edited) Salut , sunt nou pe acest forum , am citit cat mai multe topicuri dar nu am gasit ceva de ceea ce ma intereseaza in mod direct. Pentru inceput , sunt proaspat absolvent a 12 clase si doresc sa ma orientez spre scoala "Vasile Lascar" , intrebarea ar fi urmatoarea: Dupa terminarea studiilor , legat de acea repartitie , stiu ca se semneaza un contract destul de strict si nu prea se mai poate da inapoi , tocmai de aceea doream sa va intreb pe ce se baseaza , intreresul meu este sa ma apropii cat mai mult de casa , Craiova mai exact . Va rog sa ma scuzati daca mai am greseli gramaticale sau exprimari mai inortochiate , sunt ocupat cu bacu'l si ma cam doare capu si ochii. Edited June 27, 2014 by AdrianMarianB 1 Link to comment
Moderator Cristi Posted June 27, 2014 Moderator Share Posted June 27, 2014 Tare sunt curios ce notă vei lua la "bacu'l" pe care îl dai, în special la limba română. 3 Link to comment
RemusC Posted June 28, 2014 Share Posted June 28, 2014 În cazul în care o să promovezi examenul, unde îţi doresc mult succes (se pare ca ai nevoie) o să semnezi un contract pe o perioada determinată, iar repartiţia se va basa pe situaţia ta şcolară din timpul anilor de studiu. Dacă o să înveţi în şcoală, o sa ajungi şef unde vrei tu ! 6 Link to comment
Membru bogdog27 Posted July 15, 2014 Membru Share Posted July 15, 2014 Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, promotia 2012, zi/ buget, iar in 2014 am absolvit si cursurile masteratului de stiinte penale si criminalistica, zi/taxa. In prezent urmez cursurile SAPSM din Cluj-Napoca, anul acesta terminand primul an de studii. As dori sa stiu daca o sa conteze/ daca ma vor ajuta dupa ce voi fi repartizat la anul studiile pe care le-am absolvit inainte de a intra la SAPSM. As avea sanse sa lucrez la judiciar sau in alt domeniu decat ordine publica Inca din primii ani de la terminatea scolii? Va multumesc anticipat. Cu respect, B.S.Bogdan Link to comment
tyq Posted July 15, 2014 Share Posted July 15, 2014 Cei de la scoala nu ti-au răspuns la întrebarea adresată de tine? Şi încă un lucru cât timp şi de unde ai făcut yeste pentru a fi admios la agenti la Cj? Link to comment
Membru bogdog27 Posted July 15, 2014 Membru Share Posted July 15, 2014 Am facut teste dintr-o carte cumparata de la IPJ BN cand m-am inscris. Erau testele ce s-au dat in anii trecuti plus alte teste asemanatoare care cuprindeau tematica ceruta pentru examen. Aproximativ o luna jumatate m-am pregatit atat pentru examenul scris cat si pentru probele sportive. Nu am luat ore la nicio materie, mi-am cumparat carte de gramatica la romana si unde nu stiam la teste deschideam cartea si ma uitam de ce am gresit. Mentionez faptul ca am terminat liceul in 2007. Succes. Link to comment
Administrator Administrator Posted July 15, 2014 Administrator Share Posted July 15, 2014 Rolul titlului este acela de a identifica uşor natura discuţiei/problemei după citirea acestuia. Întrucât iniţiatorul acestui topic nu a fost capabil să aleagă un titlu cât mai clar şi semnificativ prin care să ofere informaţii despre discuţie, acest topic se închide. Vă rog să iniţiaţi topicuri separate al căror titlu să reflecte natura discuţiei, problema expusă ori întrebarea adresată. Mulţumesc pentru înţelegere. Link to comment
Recommended Posts