Jump to content
POLITISTI.ro

Salut , daca imi poate raspunde si mie la cateva intrebari?


AdrianMarianB

Recommended Posts

     Salut , sunt nou pe acest forum , am citit cat mai multe topicuri dar nu am gasit ceva de ceea ce ma intereseaza in mod direct. 

Pentru inceput , sunt proaspat absolvent a 12 clase si doresc sa ma orientez spre scoala "Vasile Lascar" , intrebarea ar fi urmatoarea:

     Dupa terminarea studiilor , legat de acea repartitie , stiu ca se semneaza un contract destul de strict si nu prea se mai poate da inapoi , tocmai de aceea doream sa va intreb pe ce se baseaza  , intreresul meu este sa ma apropii cat mai mult de casa , Craiova mai exact . 

 

Va rog sa ma scuzati daca mai am greseli gramaticale sau exprimari mai inortochiate , sunt ocupat cu bacu'l si ma cam doare capu si ochii.

Edited by AdrianMarianB
  • Downvote 1
Link to comment

În cazul în care o să promovezi examenul, unde îţi doresc mult succes (se pare ca ai nevoie) o să semnezi un contract pe o perioada determinată, iar repartiţia se va basa pe situaţia ta şcolară din timpul anilor de studiu. Dacă o să înveţi în şcoală, o sa ajungi şef unde vrei tu !

  • Downvote 6
Link to comment
  • 3 weeks later...
  • Member

Buna ziua,

Sunt absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Babes-Bolyai Cluj-Napoca, promotia 2012, zi/ buget, iar in 2014 am absolvit si cursurile masteratului de stiinte penale si criminalistica, zi/taxa. In prezent urmez cursurile SAPSM din Cluj-Napoca, anul acesta terminand primul an de studii.

As dori sa stiu daca o sa conteze/ daca ma vor ajuta dupa ce voi fi repartizat la anul studiile pe care le-am absolvit inainte de a intra la SAPSM. As avea sanse sa lucrez la judiciar sau in alt domeniu decat ordine publica Inca din primii ani de la terminatea scolii?

Va multumesc anticipat.

Cu respect,

B.S.Bogdan

Link to comment

Cei de la scoala nu ti-au răspuns la întrebarea adresată de tine? Şi încă un lucru cât timp şi de unde ai făcut yeste pentru a fi admios la agenti la Cj?

Link to comment
  • Member

Am facut teste dintr-o carte cumparata de la IPJ BN cand m-am inscris. Erau testele ce s-au dat in anii trecuti plus alte teste asemanatoare care cuprindeau tematica ceruta pentru examen. Aproximativ o luna jumatate m-am pregatit atat pentru examenul scris cat si pentru probele sportive. Nu am luat ore la nicio materie, mi-am cumparat carte de gramatica la romana si unde nu stiam la teste deschideam cartea si ma uitam de ce am gresit. Mentionez faptul ca am terminat liceul in 2007. Succes.

Link to comment
  • Administrator

Rolul titlului este acela de a identifica uşor natura discuţiei/problemei după citirea acestuia. Întrucât iniţiatorul acestui topic nu a fost capabil să aleagă un titlu cât mai clar şi semnificativ prin care să ofere informaţii despre discuţie, acest topic se închide.

Vă rog să iniţiaţi topicuri separate al căror titlu să reflecte natura discuţiei, problema expusă ori întrebarea adresată.

Mulţumesc pentru înţelegere.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.