Jump to content
POLITISTI.ro

Problema eliberare numere provizorii

Bogdan102

Recommended Posts

Buna ziua!

Azi am fost sa scot ultimul rand de numere rosii la masina. Cel de la ghiseu mi-a reprosat ca Kaufertragul este facut "pe genunchi" in Romania (fapt adevarat pentru ca nu imi dadea vanzatorul viscal). Pe langa asta a cerut in plus o copie dupa un act al masinii, copie care nu mi-a fost ceruta la primele doua seturi de numere. Cat am dat eu o fuga sa fac xerox-ul, mama, care este cumparatorul, a mai semnat o foaie mica pe care erau scrise 3-4 randuri care apoi a fost capsata de restul foilor. Nu stie ce a semnat pt ca era scris mic si nu avea ochelarii. Nu mai semnase nici foaia aceasta la primele doua seturi. 

Kaufertragul a fost scanat cel vechi, sters scrisul in paint si printat. Au ramas cateva urme de scris vechi. De aici si reactia persoanei de la ghiseu care a urlat de parca isi gasise masina furata. 

Mi-a dat numerele pana la urma.

Intrebarile mele:

1. Ce era acea foicica mica si de ce a trebuit semnata acum? 

2. O sa am probleme din cauza ei la inmatriculare?

3. La iesire m-am dus la baietii care misuna pe langa DRPCIV si mi-am luat acelasi model de Kaufertrag. Sa completez unu care sa arate bine sa nu mai am probleme pe viitor? (stiu, nu prea e legal) 

• Downvote 5
  • Moderator

Nu sunt acceptate discuţiile privind orice tip de activitate ilegală sau imorală. Pe acest forum se promovează respectarea prevederilor legale.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.