Jump to content
POLITISTI.ro

abuz politie? Folie auto ?

Postare recomandată

Publicat

Salutare

Probabil s-a mai discutat treaba asta de enspe mii de ori, intrebarea mea este aseamanatoare, dar putin diferita.

Stiu ca este cam ilegala folia pe fata ( geamurile laterala fata), dar de ce este ilegala exact, din cauza vizibilitatii organului de politie, ca nu vede in interior, sau din cauza soferului care, avand folie pe geam, se zice ca mai taie din vizibilitate?? Daca eu ca sofer vad in exterior, si am vizibilitate buna, cum imi spune el ca nu vad??

Bun asta ar fi una prin intrebari, cealalta. Ma opreste organul de politie, se prezinta, si imi cere actele, eu il intreb de ce m-a oprit, iar acesta imi raspunde "pentru alcool", dupa ce ii dau actele, hop instant imi zice ca imi ia certificatul pentru folia de pe fata, si scoate de la spate un aparat foto si imi face poza la masina. Ce inseamna asta?? are dreptul sa fac asa ceva ?? adcia sa zica ca ma opreste pentru ceva, si apoi o da la intors ? s-a folosit de "costumul" care il poarta? iar cu fotografiatul? ARE EL DREPTUL LEGAL, SA FOLOSEASCA ASA CEVA? ASUPRA MEA?

• Displace 16
Publicat

Doamne cat de slabi intelectual sunt unii.... 

• Apreciez 2
Publicat

Folia aplicata nu este "cam" ilegala, e ilegala 100%. Si nu pentru ca asa a dorit colegul care te-a oprit, ci pentru ca asa scrie in lege. Aceeasi lege din care ai invatat la examenul de obtinere a permisului.

Si cum ai vrea sa te opreasca politistul, cu o floare?

Ia incearca si circula regulamentar, sa vezi ca nu mai are nimeni treaba ta.

Publicat

:))) foarte amuzant. Eu am vrut sa scot altceva in evidenta, dar daca ai fi citit mai cu atentie ce am scris, era mai bine. Okai, bun, folia este ilegata, okai, s-a rezolvat, bun, dar daca nenea politistu ma opreste, eu il intreb pentru ce, el imi raspunde ca pentru alcool, ii dau actele, si apoi el arogant imi zice, ca nu pentru alcool m-a oprit, ci pentru folie... WTF?! si scoate un aparat foto din buzunar si face poza la masina.... e ceva normal ?

• Displace 6
  • Membru
Publicat (modificat)

Ce inseamna asta?? are dreptul sa fac asa ceva ?? adcia sa zica ca ma opreste pentru ceva, si apoi o da la intors ? s-a folosit de "costumul" care il poarta? iar cu fotografiatul? ARE EL DREPTUL LEGAL, SA FOLOSEASCA ASA CEVA? ASUPRA MEA?

Politistul te-a oprit pentru verificare consum de alcool...iar daca el constata si alte abateri pentru ca asa este normal o sa te sanctioneze si pentru ele!Sau ce dracu vrei sa te lase sa mergi 100 metri si sa se ia dupa tine ca sa-ti scrie sanctiunea pentru celalta fapta doar pentru ca tie iti este cam "ingustat" orizontul gandirii?Cum adica a dat-o la intors? :doh:  

Iar in ceea ce priveste poza facuta aceasta o va folosi ca si proba in instanta unde tu "smecherule" ai sa faci pe mieluselul si ai sa sustii ca nu este adevarat ce a mentionat politistul in procesul verbal, asta normal dupa ce iti "belesti" foliile de pe geamuri! :))

Modificat de cipri83
  • Apreciez 2
Publicat

„ARE EL DREPTUL LEGAL, SA FOLOSEASCA ASA CEVA? ASUPRA MEA?”

Împotriva  și nu „asupra” ta,în condițiile legii, polițistul poate folosi și:

-baston de cauciuc;

-spray lacrimogen;

-armamentul din dotare.

Să zici „sărut mâna” că de la spate a scos doar un biet aparat de fotografiat.

Dacă îți spunea polițistul că te-a oprit pentru folii ce făceai? nu-i mai dădeai actele?

• Membru
Publicat

Legea e lege, ca ti se pare tie ca ai vedere de soim si ca nu te incurca folia e problema ta, daca legal spune ca nu ai voie cu folie pe fata, nu pui folie pe fata.

Pai si daca te oprea pentru alcool si te gasea cu un pistol pe scaunul din dreapta si cu o persoana legata in portbagal, nu putea sa te intrebe de ele ca te-a oprit doar pentru alcool?....nu ti se pare un pic ilogic felul in care pui problema?

Si cum sa nu aiba voie sa te filmeze???Tu nu faci acelasi lucru cu el??.....slabi intelectual si prost informati sunt unii conducatori auto.

• Membru
Publicat

.... e ceva normal ?

Singurul lucru care nu este normal din toata povestea de mai sus esti tu si atitudinea ta.

Degeaba ii explicati niste lucruri de bun simt pe care un om normal, cu un minim de inteligenta si simt al realitatii (ceea ce nu e cazul aici) le-ar percepe din prima si nu s-ar indoi de ele, dar saracul e unul dintre abuzatii de care ne lovim zi de zi. Poate chiar a fost in copilarie.

UNII, evident nu ma refer la cazul de fata, pt ca el este un caz :D, ar trebui eutanasiati la cat sunt de indobitociti, desi in mintea lor au impresia exact opusul daca viseaza doar abuzuri.

• Apreciez 2
  • Moderator
Publicat

:))) foarte amuzant. Eu am vrut sa scot altceva in evidenta, dar daca ai fi citit mai cu atentie ce am scris, era mai bine.

Am remarcat, ai vrut să evidenţiezi faptul că eşti un analfabet plin de ifose. Pune mâna, învaţă să scrii în limba română şi după, încerarcă să citeşti legislaţia.

Stiu ca este cam ilegala folia pe fata ( geamurile laterala fata), dar de ce este ilegala exact, din cauza vizibilitatii organului de politie, ca nu vede in interior, sau din cauza soferului care, avand folie pe geam, se zice ca mai taie din vizibilitate?? Daca eu ca sofer vad in exterior, si am vizibilitate buna, cum imi spune el ca nu vad??

Ce pretenţii putem avea de la un asemenea individ, care emite o astfel de afirmaţie?!? După mintea lui creaţă, folia este ilegală pentru că nu vede poliţistul în maşină. Atât îl duce mintea, nu e vina lui.

Autocontrolul este singurul mod de supravieţuire într-o lume dominată de idioţi!

• Apreciez 3

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.