Jump to content
POLITISTI.ro

În urma relatiei sunt dator cu bani


anechitei

Recommended Posts

Salut. Am avut o relatie cu o fata si ne-am despartit iar dupa o perioada de 6 luni imi spune ca sunt dator cu o suma foarte mare si ca isi vrea banii rapid. ce pot sa fac in acest caz?

Link to comment
  • Moderator

Poţi deschide o acţiune în instanţă pe cale civilă, unde să vă judecaţi şi în urma probelor aduse de fiecare în parte, judecătorul să stabilească cine are vreo datorie şi cât este ea. Astfel de probleme sunt de competenţa instanţei civile, este un litigiu civil. 

Link to comment

Eu nu vreau sa ma judec pentru ca sincer nu vad rostul, dupa 6 luni ma suna si imi zice ca sunt dator cu 100 mil, doamna este mult mai mare ca mine si cum poti sa ceri o suma de bani cand nu este niciun contract prin care s-au imprumutat, asa poate sa spuna orice...

Link to comment
  • Moderator

Atunci nu o chema în instanţă, dacă nu doreşti să te judeci cu femeia. Dar ai grijă cum reacţionezi, cum te comporţi, etc. Dacă o vei jigni, o vei ameninţa sau chiar vei apela la modalităţi fizice nefireşti de convingere, poţi să faci rost de nişte probleme inutile.

Discută frumos şi civilizat şi apelează numai la modalităţi legale prin care să vă rezolvaţi litigiul.

 

 

 

PS: Te rog, citeşte regulamentul forumului şi respectă-l. Nu e nevoie şi e chiar interzis să postezi în toate topicurile problema ta. Vei primi răspunsuri numai într-un singur loc. Acesta este un forum, nu un canal de chat, deci răspunsurile pot să vină şi mai târziu.

Link to comment
  • 8 years later...

Bună ziua! As dori sa aflu un răspuns legal,legat de neachitarea unor datorii. Eu la casa fostei concubine am făcut un împrumut de 8000 lei pe care I am investit de comun acord în construcție acolo,achitând din suma doar 3500 lei după care am fost dat afara. Am încercat prin banca sa ii predau ei urmatoarele rate și nu se poate. Prin ce mijloace o pot forță sa își achite ce s a construit acolo pt ca eu nu mai am nici un drept sau beneficiu la locul respectiv. Va mulțumesc! 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.