anechitei Posted June 25, 2014 Share Posted June 25, 2014 Salut. Am avut o relatie cu o fata si ne-am despartit iar dupa o perioada de 6 luni imi spune ca sunt dator cu o suma foarte mare si ca isi vrea banii rapid. ce pot sa fac in acest caz? Link to comment
0 Moderator Catalin Posted June 25, 2014 Moderator Share Posted June 25, 2014 Poţi deschide o acţiune în instanţă pe cale civilă, unde să vă judecaţi şi în urma probelor aduse de fiecare în parte, judecătorul să stabilească cine are vreo datorie şi cât este ea. Astfel de probleme sunt de competenţa instanţei civile, este un litigiu civil. Link to comment
0 anechitei Posted June 25, 2014 Author Share Posted June 25, 2014 Eu nu vreau sa ma judec pentru ca sincer nu vad rostul, dupa 6 luni ma suna si imi zice ca sunt dator cu 100 mil, doamna este mult mai mare ca mine si cum poti sa ceri o suma de bani cand nu este niciun contract prin care s-au imprumutat, asa poate sa spuna orice... Link to comment
0 Moderator Catalin Posted June 25, 2014 Moderator Share Posted June 25, 2014 Atunci nu o chema în instanţă, dacă nu doreşti să te judeci cu femeia. Dar ai grijă cum reacţionezi, cum te comporţi, etc. Dacă o vei jigni, o vei ameninţa sau chiar vei apela la modalităţi fizice nefireşti de convingere, poţi să faci rost de nişte probleme inutile. Discută frumos şi civilizat şi apelează numai la modalităţi legale prin care să vă rezolvaţi litigiul. PS: Te rog, citeşte regulamentul forumului şi respectă-l. Nu e nevoie şi e chiar interzis să postezi în toate topicurile problema ta. Vei primi răspunsuri numai într-un singur loc. Acesta este un forum, nu un canal de chat, deci răspunsurile pot să vină şi mai târziu. Link to comment
0 cristyyan Posted April 26 Share Posted April 26 Bună ziua! As dori sa aflu un răspuns legal,legat de neachitarea unor datorii. Eu la casa fostei concubine am făcut un împrumut de 8000 lei pe care I am investit de comun acord în construcție acolo,achitând din suma doar 3500 lei după care am fost dat afara. Am încercat prin banca sa ii predau ei urmatoarele rate și nu se poate. Prin ce mijloace o pot forță sa își achite ce s a construit acolo pt ca eu nu mai am nici un drept sau beneficiu la locul respectiv. Va mulțumesc! Link to comment
0 Moderator Cristi Posted April 27 Moderator Share Posted April 27 Prin mijloace legale, respectiv o actiune la instanta de judecata civila. Link to comment
Question
anechitei
Salut. Am avut o relatie cu o fata si ne-am despartit iar dupa o perioada de 6 luni imi spune ca sunt dator cu o suma foarte mare si ca isi vrea banii rapid. ce pot sa fac in acest caz?
5 answers to this question
Recommended Posts