Jump to content
POLITISTI.ro

Pentru un accident auto ma mai prezint la politie


GrigoreIonut

Recommended Posts

Buna seara.

In aceasta seara am pierdut controlul masini, carosabilul fiind intr-o stare deplorabila, am pierdut controlul masini si am intrat intr-un gard, am vorbit cu proprietarul, am reparat si gardul intre timp, nefiind avariat rau, masina are ceva pagube.

Intrebare este legata de faptul daca e nevoie sa ma prezint la sectie in 24 de ore daca paguba a fost deja reparata si autovehiculul mi-l voi repara singur. M-am tot uitat in codul rutier si nu gasesc nimic scris pentru situatia descrisa. In accident nu au fost implicate alte persoane sau autovehicule si nu am consumat bauturi alcoolice.

Multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Art. 344 din Codul Penal al României spune că repararea autovehiculelor, remorcilor, tramvaielor sau mopedelor având urme de accident, fără a fi îndeplinite condiţiile prevăzute de lege (ex. fără autorizaţie de reparaţie), se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
Îţi recomand să mergi la politie, să declari evenimentul şi să soliciţi eliberarea autorizaţiei de reparaţie.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.