Jump to content
POLITISTI.ro

Admitere scoala de agenti de politie

Postare recomandată

Publicat

Daca am facut o facultate (acum sunt in anul 3 - mai am inca unu')    se poate sa intru la scoala de agenti , din cate am inteles la Academie nu se poate . Si daca , in caz ca se poate, dupa ce intru  se poate ca aceasta facultate sa ma ajute intr-un anumit mod (oricare ar fi el - avansare ...etc) , eu fiind acum la facultatea de Constructii Civile . 

P.S.   :   Nu vreau sa aud ceva de genu:  "Iesi inginer si vrei sa dai la politie??  "   - eu doar intreb!! 

Multumesc!!

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

Dacă ne şi spui ce nu vrei să auzi şi ce vrei, atunci ai greşit website-ul. Nu eşti în măsură să pui condiţii sau să faci ordine pe aici. Mergi în altă parte, eventual ia legătura cu nişte amici care să-ţi spună ceva pe placul tău. Acest topic şi următoarele pe acest subiect vor fi închise.

• Apreciez 2
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.