shimmy Posted June 24, 2014 Share Posted June 24, 2014 Daca am facut o facultate (acum sunt in anul 3 - mai am inca unu') se poate sa intru la scoala de agenti , din cate am inteles la Academie nu se poate . Si daca , in caz ca se poate, dupa ce intru se poate ca aceasta facultate sa ma ajute intr-un anumit mod (oricare ar fi el - avansare ...etc) , eu fiind acum la facultatea de Constructii Civile . P.S. : Nu vreau sa aud ceva de genu: "Iesi inginer si vrei sa dai la politie?? " - eu doar intreb!! Multumesc!! 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator Catalin Posted June 24, 2014 Moderator Share Posted June 24, 2014 Dacă ne şi spui ce nu vrei să auzi şi ce vrei, atunci ai greşit website-ul. Nu eşti în măsură să pui condiţii sau să faci ordine pe aici. Mergi în altă parte, eventual ia legătura cu nişte amici care să-ţi spună ceva pe placul tău. Acest topic şi următoarele pe acest subiect vor fi închise. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts