Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna tuturor,

Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatorul scenariu.

Doi soferi, unul vrea sa intre in parcare, facand manevra de mers cu spatele si virand la stanga (sofer 1), celalalt iese dintr-un loc de parcare din fata si da cu spatele ca sa intre in acelasi loc de parcare, facand doar manevra de mers cu spatele (sofer 2).

Sofer 2 intra in aripa spate dreapta a masinii soferului 1.

In acest caz este culpa comuna sau nu?

Astept dezbaterile voastre pe aceasta tema!

• Displace 5
  • Moderator
Publicat

Stimabile, aici nu suntem la un test de verificare. Nu răspundem la scenarii sau speţe imaginare. Această secţiune a fost creată pentru cei ce chiar au nevoie cu adevărat să întrebe ceva, care au o problemă şi cred că pot primi lămuriri de la poliţişti. Nu este o secţiune creată pentru cei ce se plictisesc şi doresc să-şi omoare timpul chestionând poliţiştii sau creând tot felul de scenarii. Răspunsurile postate aici de către colegii mei sunt unele benevole, nu e nimeni obligat să răspundă aici, colegii mei renunţă la timpul lor liber pentru a posta aici tocmai din dorinţa de a ajuta, motiv pentru care timpul lor liber este mai important decât satisfacerea unor curiozităţi sau răspunsurile la un scenariu ori speţe imaginare. Sunt convins că au lucruri mult mai importante de făcut.

• Apreciez 4
  • Moderator
Publicat

Octavian89

Îţi recomand să-ţi faci un blog unde să postezi asemenea scenarii şi probleme. Topic închis.

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.