Jump to content
POLITISTI.ro

Numere de inmatriculare de Germania


petre86

Recommended Posts

Buna ziua. As avea doua intrebari pentru dumneavoastra.

1. In baza carei legi se intocmesc dosare penale pentru circulatia pe drumurile publice cu numere de inregistrare germane de 5 zile (numere galbene)? In conditiile in care ele sunt in termen,au carte verde valabila si masina pe care sunt montate are inspectie tehnica valabila, si exista o directiva europeana care obliga tarile membre sa-si recunoasca reciproc acest tip de numere.Iar Romania nu si-a exprimat oficial punctul de vedere in legatura cu aceste numere pecum Ungaria (prin lege).

2.Numerele de Germania pe fond alb si cu scris rosu (numere de dealer) sunt valabile pe teritoriul Romaniei in aceleasi conditii mentionate mai sus? In conditiile in care statul German permite parasirea tarii si folosirea lor in U.E. cu conditia ca ele sa fie montate pe masina in Germania.

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link to comment
  • Moderator

În regulamentul acestui forum scrie destul de clar:

 

 

Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiaşi persoane se numeşte "clonă". Clonele sunt interzise. Dacă ai uitat parolă, există o funcţie pentru recuperarea ei, funcţie pe care eşti rugat să o foloseşti, sau poţi apela la un membru al echipei administrative care te va ajuta.

 
Este interzis a se postă în numele unui membru banat. Banarea se aplică în baza anumitor considerente legate de nerespectarea acestui regulament. Orice postare de pe alt cont, ori crearea unui nou cont de membru înseamnă un afront adus echipei administrative şi o sfidare a regulamentului.

 

Consultă un avocat care să te lămurească, pe acest wesite nu mai eşti binevenit, din moment ce nu ai respectat regulile stabilite.

Link to comment
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.