Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum o luna, apropiindu-se examenul de licenta si neavand timp, am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe internet. Am trimis toate cerintele de redactare respectivului si a promis ca o va redacta conform cerintelor mele. Ieri am achitat banii si am primit o lucrare foarte prost facuta, cu care nu ma pot prezenta la examen. De asemenea, aceasta nu este nici completa, lipseste 25% din ea. Imi pot recupera banii prntr-o plangere pentru inselaciune??
Question
DanielaMB
Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum o luna, apropiindu-se examenul de licenta si neavand timp, am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe internet. Am trimis toate cerintele de redactare respectivului si a promis ca o va redacta conform cerintelor mele. Ieri am achitat banii si am primit o lucrare foarte prost facuta, cu care nu ma pot prezenta la examen. De asemenea, aceasta nu este nici completa, lipseste 25% din ea. Imi pot recupera banii prntr-o plangere pentru inselaciune??
Top Posters For This Question
6
6
5
3
Popular Days
May 26
7
Jun 19
7
May 25
7
May 12
4
Top Posters For This Question
Marius 6 posts
iav 6 posts
Nataliaa29 5 posts
DanielaMB 3 posts
Popular Days
May 26 2017
7 posts
Jun 19 2014
7 posts
May 25 2017
7 posts
May 12 2018
4 posts
Popular Posts
bluemaniak
Hotul acuza hotul?
DanielaMB
Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Acum o luna, apropiindu-se examenul de licenta si neavand timp, am dat comanda pentru o lucrare de licenta pe internet. Am trimis toate cerintele de red
Marius
Nu toate aşa zisele "ţepe" îndeplinesc elementele constitutive ale infracţiunii de înşelăciune, aşa cum este prevăzută în Codul Penal. Pentru existenţa infracţiunii de înşelăciune, este necesar ca în
28 answers to this question
Recommended Posts