Jump to content
POLITISTI.ro

Se poate circula cu permisul de conducere categoaria A.M?


Gigione39

Recommended Posts

Buna ziua . Va rog un raspuns la intrebarea : Se poate circula cu permisul de conducere categoaria A.M. urmatorul vehicul ?

 

post-14164-0-66899300-1402988300_thumb.j

 

Art.6, alin.21, Codul Rutier: moped – vehiculul, cu două, trei sau patru roţi, a cărui viteză maximă prin construcţie nu depăşeşte 45 km/h şi care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu  o capacitate cilindrică ce nu depăşeşte 50 cm3 sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală este de cel mult 4 kw.

 

Categoria L6e — Cvadricicluri usoare , respectiv autovehicule cu patru roti a caror masa proprie este cel mai mult de 350 kg , exclusiv masa acumulatorilor in cazul vehiculelor cu tractiune electrica , si echipate cu un motor a carui putere maxima neta este de cel mult 15 kw. Aceste vehicule trebuie sa corespunda conditiilor tehnice aplicabile mototriciclurilor din categoria L5e, cu exceptia cazurilor cand prin conditiile tehnice existente se prevede altfel. 

Cu siguranta un politist mi-ar da un raspuns sigur, pentru ca unii spun ca da altii ca nu.

Link to comment
  • Moderator

Ai impresia că putem să ghicim noi care sunt caracteristicile tehnice ale autovehiculului din fotografie? Dacă vrei să primeşti un răspuns, trebuie să postezi datele tehnice din cartea de identitate sau certificatul de înmatriculare.

 

PS: Citeşte şi respectă  Regulamentul forumului.

Link to comment

Se conduce cu subcategoria B1! datorita faptului ca depaseste 50cm3,(chiar daca are 4Kw putere) Axiam-ul daca nu gresesc are in jur de 400 cm3

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.