Jump to content
POLITISTI.ro

Pot fi acuzat de viol?

FLORINESCU84

Recommended Posts

Buna ziua oameni buni. In weekend am fost la o petrecere privata unde am cunoscut o domnisoara cu care mi-am facut de cap putin. Problema este ca dupa actul sexual consumat domnisoara cu pricina a mers sa depuna plangere impotriva mea pentru viol, si din cate am inteles am fost si cautat de catre organele de politie. Mentionez ca prima data nu prea a fost de acord sa facem sex dupa care cu multe insistente a cedat. 
1.POT FI ACUZAT DE VIOL DIN MOMENT CE EA A FOST DE ACORD PANA LA URMA?
2. DACA A FOST PUTIN CAM FRIGIDA SI AM FACUT UN SEX MAI BRUTAL PUTIN POATE FI CONSIDERAT CA AM VIOLAT-O?
3. AS PUTEA SA MA IMPAC CU VICTIMA CONTRA UNEI SUME DE BANI SI SA-SI RETRAGA PLANGEREA?
VA MULTUMESC.

• Downvote 1

Maine dimineata, la prima ora sa te prezinti urgent la politie. E mai bine pentru tine sa nu vina ei iar dupa tine, ai inteles?!?! :clip:

• Upvote 3

• Moderator

Am auzit recent că e un caz asemănător în jud. Sălaj - Zalău cu un puştulică pe nume Adiţă, dar nu cred să fie stimabilul nostru FLORINESCU84, probabil e doar o coincidenţă.

• Upvote 1

• Moderator

Nu încerca să faci pe deşteptul pe aici. Crede-mă că nu-ţi iese deloc.

Tu spui că a fost de acord, iar fata spune că nu a fost.

Iar dacă a şi depus plângere împotriva ta, atunci înseamnă că eşti ACUZAT de o fată că ai violat-o.

Poţi să faci diferenţa între a fi acuzat şi a fi găsit vinovat? 

Se vor face cercetări, se vor adminstra probe, se vor face audieri, etc şi se va stabili ce s-a întâmplat acolo. Bineînţeles asta dacă între timp nu o iei de nevastă sau îi dai ceva bănuţi şi îşi retrage plângerea.

• Upvote 2

de ce ai impresia Marius ca as fi din Ardeal?

Par genul molau sau iti da tie cu virgula la detectarea I.P-ULUI?

de la acuzat pana la a fi gasit vinovat e cale lunga.

• Downvote 9

• Moderator

Nici gând! Am auzit doar de un caz asemănător cu un flăcău, mare fotbalist, dar sigur nu eşti tu. Aşa-i?

• Upvote 1

Nu am cum sa fac pe desteptul ca sunt deja destept, iar tie nu am ce sa iti demonstrez cu atat mai putin oricarui altcuiva.

• Downvote 11

• Member

Dar de unde esti tu Florinele de nu esti molau? De la Caracal de unde s-a rasturnat carul cu prosti?Se pare ca esti mai mult decat molau daca ai facut o fapta de genul!

• Upvote 2
  • Downvote 2

Nu am cum sa fac pe desteptul ca sunt deja destept, iar tie nu am ce sa iti demonstrez cu atat mai putin oricarui altcuiva.

Si daca esti deja destept, de ce mai apelezi la parerile noastre?

Dupa cum ne-ai relatat noua pe forum, e viol toata ziua.

De ce am impresia ca in privinta ta in mod special sunt adevarate bancurile despre politisti? :)

• Downvote 14

• Moderator

Nu mai era nevoie să mai şi confirmi, dovedisei deja că ai doar impresii ce nu au nicio legătură cu realitatea, din momentul în care ai spus că te consideri deştept, în condiţiile în care ai ajuns într-o astfel de situaţie jenantă, la care apelează cei pentru care puterea de convingere a unei domnişoare stă în forţa fizică.

• Upvote 3

Ba da! Dar nu o sa depuna plangere, o sa se obisnuiasca! Asta merita astfel de indivizi!

P.S. Unor astfel de degenerati, care abuzeaza femei, nu ar trebui sa le dam niciun raspuns! Isi merita soarta, pentru ca sunt "barbati".

• Moderator

Vad ca topicul derapeaza, asa ca am sa-l inchid!

@FLORINESCU84: in loc sa-ti consumi "energia" pe acest forum, mai bine ai sta de vorba cu un avocat...o sa ai nevoie de el. Succes!

• Upvote 3

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.