Jump to content
POLITISTI.ro

Declaratie de primire in spatiu


all3csandra

Recommended Posts

Buna ziua,

locuiesc in Baia Mare iar apartamentul este proprietatea soacrei mele care de 20 de ani s-a mutat in mediul rural, iar acum trebuie sa imi schimb buletinul deoarece a expirat si am inteles ca daca nu poate sa vina personal la Serviciul de evidenta a populatiei in Baia Mare ea trebuie sa completeze declaratia de primire in spatiu in fata personalului de la politia din sat. As dori sa stiu daca este obligatoriu sa fiu si eu de fata in momentul in care acea declaratie va fi completata si semnata. Mentionez ca personalul politiei nu doreste sa semneze si sa stampileze acea declaratie decat daca sunt si eu prezenta, desi nu inteleg de ce, pentru ca acea declaratie o da soacra mea pe propria raspundere. Momentan nu am posibilitatea de a fi de fata la semnarea declaratiei si as dori sa stiu daca este obligatorie prezenta mea.

Va multumesc!

Link to comment
  • Member

Ca sa vada ca intradevar este vorba de tine nu de vecina ,trebuie sa te vada la fata in prezenta soacrei care sa confirme persoana ta si ca este de acord cu cele solicitate de catre tine!Ca poate soacra s-a mutat la tara sa nu te mai vada...inteles?Sper ca nu te-a suparat exemplul meu!

Edited by cipri83
  • Upvote 1
Link to comment
  • 8 years later...

Am o nelămurire poate ma puteți ajuta. Vreau sa știu dacă poate sa ma ia cineva în spațiu locativ dacă are doar chitanta de la notariat pentru casa. Menționez ca fostul proprietar a murit și nu a reușit sa facă contractul de vânzare cumpărare. Mulțumesc 

Link to comment
  • Moderator

Evidenţa persoanelor şi eliberarea actelor de identitate sunt activităţi realizate în România de către Serviciile publice comunitare de evidenţă a persoanelor, care funcţionează, din anul 2005, în subordinea consiliilor locale municipale, ale sectoarelor mun. Bucureşti, orăşeneşti şi comunale, după caz, cât şi a consiliilor judeţene, respectiv a Consiliului General al municipiului Bucureşti. Altfel spus, aceste activităţi nu mai au nicio legătură cu Poliţia Română ori cu poliţiştii.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.