Jump to content
POLITISTI.ro

Predare permis suspendat in perioada de valabilitate a dovezii?


cristinab
Go to solution Solved by Marius,

Recommended Posts

Buna ziua

 

Pentru un permis suspendat pe 30 de zile, exista posibilitatea de a se preda in termenul de valabilitate al dovezii, astfel incat cele 30 de zile sa treaca mai repede?

Speta: permis suspendat astazi, 12 iunie, dovada valabila pana in 27 iunie moment in care se preda permisul pana in 27 iulie. Exista posibilitatea de a se preda permisul in 20 iunie, urmand a se ridica in 20 iulie?

Va multumesc.

Link to comment
  • Moderator

Încearcă să depui o solicitare scrisă în acest sens către şeful poliţiei rutiere unde a fost aplicată sancţiunea.

  • Upvote 1
Link to comment

Imi cer scuze, dar mai am nevoie de detalii :) Sunt incepatoare la capitolul permis suspendat. Incidentul s-a petrecut in judetul Olt, eu sunt din capatul celalalt al tarii. Pot sa fac aceasta cerere in judetul de domiciliu? Pana la urma permisul aici il predau, nu?

Mai mult decat atat, sunand la Serviciul Politiei rutiere din judetul de domiciliu nu au putut sa imi raspunda la intrebarea: dovada de 15 zile este valabila doar pe teritoriul Romaniei?

Link to comment
  • Moderator
  • Solution

Pot sa fac aceasta cerere in judetul de domiciliu? Pana la urma permisul aici il predau, nu?

Cererea scrisă trebuie adresată către şeful poliţiei rutiere din cadrul inspectoratului pe a cărui rază de competentă teritorială a fost aplicată sancţiunea.

Mai mult decat atat, sunand la Serviciul Politiei rutiere din judetul de domiciliu nu au putut sa imi raspunda la intrebarea: dovada de 15 zile este valabila doar pe teritoriul Romaniei?

Dovada e valabilă doar pe teritoriul României.

Pentru a circula în străinătate, documentul care atestă dreptul de a conduce trebuie să îndeplinească câteva condiţii de fond şi formă ce nu sunt îndeplinite de dovadă.

  • Upvote 2
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.