Jump to content
POLITISTI.ro

Lămuriţi-mă, vă rog.

Postare recomandată

Publicat

Am câteva întrebări la care doresc răspunsuri corecte şi precise. Nu vreau păreri.

Dacă sunt admis la Şcoala de Poliţie, fac 1 an, iar apoi vreau să dau la Academia de Poliţie:

1. Îmi este permis să dau examen la Academia de Poliţie ?

2. Dacă îmi este permis şi voi fi admis va trebui să plătesc anul de la Şcoala de Poliţie ? Dacă da, care este contravaloarea unui an de studiu? Îl plătesc eşalonat, acum, mai târziu ?

3. Dacă nu, există vreun demers prin care pot ? Adică..semnez vreun contract cu Şcoala de Poliţie în aşa fel încât nu îmi este permisă evoluarea prin studiu superior ? Mi se pare aberant.

• Displace 4
  • Moderator
Publicat

În primul rând nu ai avut nici bunul simţ să citeşti şi să respecţi regulile acestui forum, dovadă este titlul acestui topic. Dacă nu vrei păreri, atunci te anunţ că ai greşit site-ul, caută şi citeşte ce presupune un forum. Motiv pentru care acest topic se închide. Şi la fel se va întâmpla şi cu următoarele. Mergi şi pune condiţii acolo unde ţi se permite, nu aici. 

• Apreciez 1
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.