Jump to content
POLITISTI.ro

Despre Dumnezeu si Politie

benkb

Recommended Posts

Cand eram mic aveam impresia ca politistii sunt niste oameni periculosi, rai, care n-au nicio legatura cu Dumnezeu. Cand am ajuns pe la 13 ani, am descoperit ca lucrurile stau altfel. Mi-am dat seama ca politistii sunt oameni de valoare, care chiar risca mult pentru libertate noastra, a oamenilor simpli.

Tot atunci am realizat doua lucruri asemanatoare intre Dumnezeu si politie: Dumnezeu sustine pazirea legilor divine iar politia lupta pentru mentinerea legilor civile. Ba chiar cred ca de multe ori aveti sustinere de sus in activitatile voastre.

Sper sa nu ma confundati cu adimercea. Priviti-ma ca pe un om care va apreciaza si caruia ii face placere sa va afle opiniile.

V-ati gandit vreodata la Dumnezeu? Cum vi-L imaginati? Exista sau nu? Vi s-a intamplat ca sa va rugati intr-o actiune periculoasa si sa vedeti cum v-a sprijinit?

• Upvote 9

Daca nu ne-ar ajuta Dumnezeu! la dotarea dezastruoasa si legile facute in favoarea infractorilor, AM FI VAI DE CAPUL NOSTRU

-nu pot sa uit cand mergeam intr-o interventie(avand in functiune semnalele acustice si luminoase) cu super autoturismul Logan 1,4 cu dotari lipsa ABS si aveam circa 90 km/h, in momentul in care un smecher imi iese brusc dintr-o coloana de masini in fata mea (cu toate ca avea depasire interzisa iar eu aveam semnalele acustice si luminoase in functiune) iar pentru al evita am franat brusc, dar din cauza ca pe asfalt era nisip (exista nisip pe alocuri mai exact in locurile unde tocmai plombasera drumul), am derapat pe acel nisip, autoturismul s-a intors si a luat directia catre un pom de pe marginea drumului. Eu zic ca atunci m-a ajutat Dumnezeu deoarece timpul meu de reactie a fost foarte rapid, am introdus viteza inferioara si am accelerat ( nu mai facusem asemenea manevre pana atunci, totul a fost inspiratie de moment ) fapt care m-a facut sa redresez autoturismul si sa evit impactul cu acel pom.

- si iar nu pot sa uit cand conduceam un Logan 1,6 si ma aflam in urmariea unui contrabandist de tigari...dupa mai multe franari am constatat ca am ramas fara frana - acestea s-au incins si nu au mai fost eficiente....Si atunci m-a ajutat Dumnezeu fiindca am ramas fara frana pe drum drept iar autoturismul s-a oprit din inertie (tot atunci am reusit sa prind si contrabandistul care facuse accident)

• Upvote 3

Odata cu acest forum lui adimercea i s-a dus buhul in intreaga tara. Ba si peste hotare! Ca sigur forumul e monitorizat si de multi alti baieti cu ochii "albastri"! La mai mare! :)