Jump to content
POLITISTI.ro

Furt telefon

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, va deranjez si eu cu o intrebare. In dimineata aceasta mi-a fost furat telefonul dintr-un parc. Este un apple, iphone 4, si are mare insemnatate pentru mine, intrucat aveam toate conturile sincronizate + date importante (nu neaparat confidentiale). Din cercetarile mele pe internet am inteles ca se poate localiza prin IMEI, si mai devreme sau mai tarziu se poate recupera. E vreo sansa sa mi-l pot recupera? 

Va multumesc frumos si va doresc o zi buna !

Publicat

Multumesc pt. raspuns, am sa merg maine la sectia de politie sa il declar pierdut, iau si cutia originala a sa. Oare mi-ar fi de folos sa intreb cate ceva si pe la amaneturile din jur, tinand cont ca mi-a fost furat de catre un om al strazii? O seara placuta.

Publicat

Scuze, furat* voiam sa spun ca il declar. Da, este furat de catre un om al strazii.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.