Jump to content
POLITISTI.ro

Vecini galagiosi - ce se poate face?

manead
Go to solution Solved by Catalin,

Recommended Posts

Vecinii cu probleme stau la etajul 5 ,noi la etajul 6 . Batea in teava la orice ora ,zi ,noapte la orice zgomot pe care-l aud pe scara . Am facut petitie catre asociatia de proprietari pe care au semnat-o toti vecinii ,inclusiv administratorul si presedintele asociatiei de proprietari .Din 27 de apartamente au semnat 26 . A fost anuntat de comitet  si bataile in tevile de caldura comune au incetat, de circa 5 luni ,schimband tactica . Iese pe sala  ,urla si injura scumpa lui sotie ,si bate in balustrada scarii . Ce pot face in continuare .Sa depun o plangere  la sectia 19 sector 5 , semnata de toti proprietarii din bloc ?

• 3 months later...

Bună ziua, acum ceva timp s-a mutat deasupra mea un vecin care are 2 copii cu ceva probleme psihice. Acești copii, ori unul dintre ei in special sare pe călcâie indiferent de ora sau zi, sare sare si iar sare, iar casa mea se zguduie non stop, tremura lustra, mobila, dimineața la 7 ma trezește, seara, ziua, bate incontinuu’ din picioarele alea si nu stiu ce ii pot face din punct de vedere legal. Am fost intr o seara la usa (dupa mai multe încercări) si a venit poliția cu jandarmii reclamând ca am amenințat o cu moartea (deloc adevărat).

Sa pun telefoane / microfoane in toată casa sa am dovezi? Ce pot face?

mulțumesc!

• 5 months later...

Buna seara! Ma confrunt cu niște vecini chiriasi deasupra care fac aproape in fiecare noapte galagie in intervalul orar 00:00 - 05.00.

Galagia consta in tipe, urlete, mers pe tocuri, alergat prin casa, mers ca un duduit, scapa tot feluri de lucruri prin casa care se aude tronc bonc, se cearta, discuta intre ei foarte tare cat sa iti distruga somnul.

Precizez ca se aude galagie 2-3 minute, apoi pauza 5,10,15min sau 1 ora, dar si 30 sec daca ar dura un tipat iti strica somnul, te speri, te trezești speriat.

Am fost la sectia de care aparțin am făcut reclamație dar degeaba.

Am înregistrat cu telefonul de câteva ori dar nu se aude foarte bine, nu se aude tare ca în realitate.

Am luat legătura si cu proprietarul, dar ei spun ca nu fac galagie.

Mentionez ca am un copilas de cateva luni.

Va rog un sfat ce pot face!