Jump to content
POLITISTI.ro

Rca fara sa afle parintii

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Vinei am tamponat o masina usor... i-am indoit aripa stnga, fata in timp ce dadeam cu spatele. Acum problema e ca masina mea nu are absolut nimic, am vorbit cu omul [ un vecin de-am meu ...coincidenta ] si ne-am inteles sa-i dau asiguarea sa-si faca masina. Avand in vedere ca am avut un accident putin mai serios acum ceva timp nu as vrea sa afle mama ca am mai indoit o masina ca nu mai pup cheile. Deci intrebarea mea este daca pot rezolva cu firma de asigurari fara sa afle mama... masina si asigurarea fiind facute pe numele ei.

Modificat de ionutavrram
Publicat

Fii matur si asuma-ti responsabilitatea. Constientizeaza pericolul. Daca faceai accident mai grav ?

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

:ph34r: Intre  noi fie vorba...daca nu zici, nu afla dar la anu' cand va fi mai scumpa semnificativ ...cam cu 30% ce o sa zica mama ta ? 

Nu iti face griji, toti care avem masini le-am zgariat/ lovit cel putin odata si nu a fost sfarsitul lumii....Si daca nu mai vezi cheile....gandeste-te la un singur lucru -> funny-school-bus-Mercedes.jpg

• Apreciez 3
  • Membru
Publicat

Nu ai nicio șansă, pentru că cei de la asigurări vor chema titularul să se asigure că este de acord cu decontarea din prima de asigurare a reparațiilor. Fii matur și asumă-ți responsabilitatea faptelor tale. Nu face vreo prostie, ca poate ajungi și în domeniul penal.

Publicat

totul e mult mai simplu.

ii repari „amiabil” masinuta vecinului cu banutii din portofel iar data viitoare cand dai cu spatele nu te mai deranjeaza portofelul ca e mai usor. asa nu afla nici mama, nici tata si se invata si baiatu` sa fie mai atent

Publicat

Mda... m-am gandit si la asta dar ma costa 700 lei. Am completat fisa de la intelegere amiabila urmand ca maine sa ma duc la firma de asigurari.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.