Membru Bogdanel Posted February 19, 2011 Membru Share Posted February 19, 2011 (edited) Un tanar din Arges, elev la scoala de politie din Campina, a murit in aceasta seara dupa ce a cazut de la etajul opt al unui bloc. Cel mai probabil e sinucidere, desi rudele nu isi explica motivele unui asemenea gest. Baiatul, care ar fi implinit in curand 21 de ani, s-a aruncat in gol de la balconul surorii sale, pe care o ajuta la treaba. http://observator.a1.ro/social/Un-elev-de-la-scoala-de-politie-s-a-aruncat-de-la_31066.html Dumnezeu sa-l ierte, a fost colegul meu !! Edited February 19, 2011 by bogdanel Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Pacat... Condoleante familiei lui. Dumnezeu sa-l odihneasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
allyyys25 Posted February 19, 2011 Share Posted February 19, 2011 Dumnezeu sa-l ierte pentru gestul sau! Chiar sunt de neinteles copiii astia! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted February 20, 2011 Author Membru Share Posted February 20, 2011 Off-topic : Acum 10 minute ne-au adunat pe cei care am ramas in camin pe durata week-end-ului si au selectat 100 de persoane pentru a merge intr-o asa zisa misiune. Presupun ca e vorba de colegul nostru care a murit aseara..cel mai probabil il vom conduce pe ultimul drum Ne-au zis sa fim odihniti, imbracati gros (civil) si cu bani la noi. La 19.15 e plecarea ! Dumnezeu sa-l ierte !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) O initiativa foarte buna din partea scolii. Edited February 20, 2011 by VictorL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted February 20, 2011 Author Membru Share Posted February 20, 2011 (edited) Da, asa e ! A fost un coleg adevarat si regret ca poate cateodata nu m--am purtat cu el asa cum ar fi trebuit !!! Dumnezeu sa te ierte Florine !! Edited February 20, 2011 by bogdanel 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Chestia asta e general valabila. Realizezi greselile facute abia dupa ce ai pierdut ceva sau pe cineva. Tinand cont de cazul asta, ce se aude de la conducere; se mai dau permisii pe weekend? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruneta Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Nu cred ca acesta e un motiv pt ca sa ii tina in weekend pe ceilalti elevi.Imi pare rau de colegul nostru dar nu vad de ce altii ar trebui sa suporte repercusiunile unui astfel de gest! Sincere Condoleante familiei! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 (edited) Intr-adevar, poate nu ar trebui sa suportam repercusiunile unui astfel de gest, dar personal ma astept la orice. Sa ma tineti la curent cu ce se aude prin scoala referitor la subiectul asta. Edited February 20, 2011 by VictorL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Bogdanel Posted February 20, 2011 Author Membru Share Posted February 20, 2011 nu am auzit nimic deocamdata insa nu are cum sa tina atatia in week-end pentru ca nu ne este asigurata mancarea. Doar cei care sunt clasa de interventie au parte de hrana rece pentru perioada vineri-duminica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VictorL Posted February 20, 2011 Share Posted February 20, 2011 Stiu, cunosc problema, dar repet: ma astept la orice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dell Posted February 21, 2011 Share Posted February 21, 2011 Salutare. Eram in scoala cand am aflat tragica veste despre fostul nostru coleg. Numai es stie ce si cum s-a intamplat si ce l-a determinat sa faca acest gest extrem. Dumnezeu sa-l ierte! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts