Jump to content
POLITISTI.ro

Un schimb de masini cu urmari.


Costln

Recommended Posts

Buna ziua , Eu sunt din teleorman si anul trecut am facut un schimb de masini cu o persoana din bucuresti intr-un peco din berceni .Nu am facut cu el nici un contract de vanzare cumparare ,am facut copie dupa cartea de identitate a lui si respectiv a mea , mi-a dat 2 chei si cam atat , am pastrat masina o luna ,timp in care am mai aranjat-o (bani bagati in ea in piese ) iar dupa o luna am vandut-o mai departe la un prieten . Dupa masina a mai fost vanduta la 3 persoane la care mai acum 2 saptamani sa aflu ca masina era furata din germania ,si e oprita la pitesti unde a fost vanduta ultima oara . Ce pot pati in astfel de situatie ? cand am facut schimbul am mai avut 2 prieteni cu mine . si mentionez ca persoana la care am vandut masina a pierdut copia dupa buletin si a 2-a cheie . 

Link to comment

Ce poveste induiosatoare. E destul de devreme acum sa motai dar promit ca o recitesc diseara in pat  :faint:

  • Upvote 4
Link to comment
  • Member

Sti suspect de multe despre ce s-a intamplat cu masina, dupa ce ai vandut-o. Am impresia ca esti un Tainuitor sadea si in consecinta te asteapta pedeapsa prevazuta de lege pt tainuirea unui bun furat, inchisoare de la 1 la 5 ani.

  • Upvote 3
Link to comment

De ce sa ma astepte aceasta pedeapsa cand eu nu am stiut ca masina esti furata , daca stiam ca e furata mai stateam sa ii schimb chit de ambreiaj , placute plus altele si o tineam pe toate site urile de masini pusa ? in plus am dat o masina pe ea , care era de aceiasi valoare .Intr-adevar nu am contract de vanzare , dar in acel peco unde am facut schimb sunt camere de filmat ,sunt o gramada de martori la mijloc .

Link to comment
  • 4 years later...

Bună, am dat în proba mașina mea la un om și el mi-a dat pe a lui timp de o săptămână și nu mai vrea sa îmi de-a mașina înapoi, problema e ca are toate actele mele de la mașină, cum a-și putea sa îmi recuperez masina

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.