Jump to content
POLITISTI.ro

Postările necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate


Administrator

Recommended Posts

  • Administrator
Administrator

Întrucat ne dorim să întreţinem un spaţiu de discuţii civilizat şi util, postările celor care îşi înregistrează cont nou pe forum, în perioada de început (până acumulează minim 25 de postări) sunt supuse moderării - cu alte cuvinte necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate. 

De asemenea, în anumite secţiuni ale forumului (ex. "Întreabă un poliţist" şi "Discuţii pe teme profesionale") şi postările utilizatorilor care NU sunt confirmaţi ca poliţişti (detalii aici: Legendă privind grupurile de membri) sunt supuse moderării (necesită aprobarea unui moderator înainte de a fi publicate).

După scrierea şi trimiterea postării, aceasta este supusă moderării pentru a fi publicată. Până la publicare, postarea respectivă poate fi vizualizată/accesată doar de autorul acesteia şi de către echipa administrativă. 

Echipa noastră de moderatori va citi postarile supuse moderării şi le va publica în cel mai scurt timp cu putinţă. Este posibil ca din cauza unui volum mai mare de postări, acest proces de aprobare să dureze puţin mai mult.

În cazul în care anumite postări nu sunt publicate, înseamnă că o parte sau întreg conţinutul acesteia încalcă principiile enunţate în Regulamentul forumului şi nu vor primi aprobarea pentru publicare.

Vă rugăm să aveţi răbdare şi să nu insistaţi, pentru că în situaţia în care asemenea postări sunt repetate, utilizatorul respectiv riscă să fie banat definitiv şi să nu mai poată accesa acest website.

Mulţumim pentru înţelegere.

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.