Jump to content
POLITISTI.ro
  • 0

Vreau sa recuperez banii investiti intr-un joc piramidal

chronos

Question

Am investit niste bani intr-o companie bazata pe sistem piramidal, am castigat si cativa bani, pentru a castiga bani trebuie sa invit alti oameni care sa investeasca bani ,dar intre timp am aflat ca fondatorii ar mai fi avut probleme cu legea, incercand alte escrocheri

si nu as mai avea incredere sa imi invit prietenii sau alti oameni care poate nu o sa isi recupereze investitia

am cerut sa mi se returneze banii investiti si mi s-a spus ca doar in primele 15 zile aveam dreptul sa cer banii

ce trebuie sa fac ca sa primesc banii?

8 answers to this question

Recommended Posts

• 0

daca ii anunt prima data ca o sa merg la tribunal daca nu imi inapoiaza banii investiti se considera amenintare,santaj?

as vrea sa incerc asa pentru ca este mai simplu si nu prea stiu pe unde trebuie sa umblu care e procedura,am auzit ca trebuie bani multi ca sa ii dau in judecata,

eu nu prea imi permit ca am imprumutat niste bani pentur a investi,nu sunt bani foarte multi (500 euro) dar totusi pentru mine sunt multi si trebuie sa ii dau inapoi

nu imi permit sa ii dau in judecata sa cheltui o gramada de bani ( nu am idee cat inseamna o gramada de bani, zic si eu din auzite)

• 0
  • Moderator

Citeşte Legea nr. 192/2006 privind medierea şi organizarea profesiei de mediator. Medierea este o metodă alternativă şi legală de rezolvare a conflictelor de acest fel.

• 0
  • Membru

Nu te supara Chronos dar smecherii astia traiesc mult si bine pe spatele credulilor ca sa nu spun altcumva!Oare nu ai auzit de celebrul Caritas ,Lyones bla bla bla!Colegul meu ti-a spus toate variantele legale pe care tu trebuie sa le urmezi pentru a incerca recuperarea banilor!

Da sincer cu ce te-a momit asa ca ai luat pana si bani in imprumut pentru a intra in aceasta inselatorie?Tu nu vezi ca in ziua de astazi un om cinstit nu castiga banii decat prin munca si sudoare?

Bafta!

• 0

aici este o scurta prezentare

Eu am investit putin pe langa cat au investit altii,cunosc pe cineva care si-a vandut masina si a bagat bani vreo 4000 euro.

mai sunt si alte cheltuieli de care afla membrii pe parcurs si oamenii continua sa se imprumute , nu mai pot da inapoi pentru ca vor sa recupereze banii macar.

De caritas am auzit si altele,totusi sitetalk are si ceva bun nu as fi intrat intr-un joc simplu joc piramidal, ideea de baza care este prezentata mie personal imi place.

totusi se spune si despre alte lucruri la conferinta care distrage atentia oamenilor de la detaliile care conteaza ,totusi se induce o emotie care influenteaza intr-o oarcare masura deciziile oamenilor.

din ce am citit pe internet si la mediator trebuie platit vreo 200 euro si banii astia cred ca trebuie platiti in avans,bani care nu imi permit sa ii platesc.

am mai citit ca depinde si de complexisitatea problemei si pot fi costuri suplimentare,aici este cam incurcata situatia,poate este incurcata intentionat

au un regulament foarte stufos care il schimba la cateva luni

Daca ar fi doar oameni care inteleg tot si sa aibe idee si de riscuri ar fi mai ok,dar vin si oameni care au incredere care in cei de care au fost invitati care la randul lor probabil nici ei nu stiu foarte multe desi au intentii bune si nu ar dori sa intre cineva care sa nu isi recupereze banii, dar este imposibil sa isi recupereze toti banii pentru ca 50% din banii investiti sunt retinuti de "companie" restul se impart in toata piramida.

Am voie sa merg in fata cladirii si sa spun lumii despre riscuri,sa spun frumos si explicat in detaliu cum functioneaza si ce costuri mai trebuie platite pe parcurs pentru a nu pierde toata investitia?

fara sa fac ceva cu galagie si sa deranjez lumea, cu pancarde in mana si sa strig in gura mare lozinci ca la o greva

este ca si cum as merge si as zice la niste copii despre alba neagra , nu vad ce rau as face

• 0

Intai si intai imi cer scuze daca am postat pe topicul gresit sunt nou pe site! Mi-am dat demisia de la o firma privata de curand si acolo aveam un coleg care a creat jocul. La fiecare salariu trebuia sa ii dam 100 lei pana ajunge-am la suma de 1000 de lei ca apoi sa ii primim inapoi. El mi-a zis ca pot sa am incredere in el si daca ies nu imi va da bani. Si cu timpul mi-am pierdut increderea in el si am vrut sa ies. Acum nu stiu ce sa fac ca nu vrea sa imi mai dea cei 200 de lei care ii am dat sub pretextul ca le dau gaura in joc. Si acum stau cu frica ca daca ma duc la politie voi primi si eu amenda sau dosar penal. Eu pana azi 5/17/2021 nici nu stiam ca asemenea chestie e ilegala.

Ps. Patronul nu stie de joc dar tare imi e ca ii va lua apararea lui.