Jump to content
POLITISTI.ro

Numere provizorii


Janos

Recommended Posts

Buna ziua,

 

As dori sa stiu daca se pot ridica numere provizorii din alt judet decat cel de resedinta, deoarece doresc sa achizitionez o masina abia introdusa in tara care nu mai are numere valabile din tara de origine iar importatorul care este din alt judet decat al meu nu a preluat numere provizorii pentru masina si doresc evitarea necesitatii aducerii masini pe o platforma pana in judetul meu de resedinta.

 

Va multumesc anticipat.

Link to comment
  • Moderator

Nu se poate.

Conform art.1 alin. 2 din OMAI NR.1501/2006 privind PROCEDURA INMATRICULARII, INREGISTRARII, RADIERII VEHICULELOR este stipulat clar faptul că înmatricularea, radierea, autorizarea provizorie sau pentru probe se efectueazã de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, în a căror raza de competenta proprietarii isi au domiciliul sau sediul ori resedinta.

Poti merge si solicita eliberarea numerelor provizorii fără masină. După ce intri în posesia lor le pui într-o plăsută si te duci cu ele la masină.

Link to comment

O inmatriculeaza provizoriu importatorul, contract V-C cu tine, iei fiscal, apoi o inmatriculezi tu in judetul tau si de acolo e can-can :D

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.