Jump to content
POLITISTI.ro

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua,

As dori sa stiu daca se pot ridica numere provizorii din alt judet decat cel de resedinta, deoarece doresc sa achizitionez o masina abia introdusa in tara care nu mai are numere valabile din tara de origine iar importatorul care este din alt judet decat al meu nu a preluat numere provizorii pentru masina si doresc evitarea necesitatii aducerii masini pe o platforma pana in judetul meu de resedinta.

Va multumesc anticipat.

• Moderator
Publicat

Nu se poate.

Conform art.1 alin. 2 din OMAI NR.1501/2006 privind PROCEDURA INMATRICULARII, INREGISTRARII, RADIERII VEHICULELOR este stipulat clar faptul că înmatricularea, radierea, autorizarea provizorie sau pentru probe se efectueazã de serviciile publice comunitare regim permise de conducere şi înmatriculare a vehiculelor, în a căror raza de competenta proprietarii isi au domiciliul sau sediul ori resedinta.

Poti merge si solicita eliberarea numerelor provizorii fără masină. După ce intri în posesia lor le pui într-o plăsută si te duci cu ele la masină.

Publicat

O inmatriculeaza provizoriu importatorul, contract V-C cu tine, iei fiscal, apoi o inmatriculezi tu in judetul tau si de acolo e can-can :D

Publicat

Multumesc frumos pentru raspuns, am sa vorbesc cu importatorul sa ridice el numerele provizorii :)

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.