Jump to content
POLITISTI.ro

Permisiune gratar bloc situatie diferita


mirceaion12

Recommended Posts

Buna ziua,

Am vazut o gramada de dezbateri si discutii privind gratarele la bloc iar situatia mea nu se incadreaza in nici una din situatiile discutate pana acum.

Situatia mea este prezenta in felul urmator: am achizitionat un gratar in ideea de a face picnicuri pe balcon. Este posibil fara probleme acest lucru ?

Detalii semnificative: Stau la etajul 8(ultimul etaj al blocului), balconul este de tip DESCHIS foarte mare, foarte spatios, nu mai este nimeni deasupra mea, gratarul este cu aparatoare speciala(altfel nu l-as fi cumparat), in cazul unei produceri de fum sa zic, fumul se ridica in sus, nu merge in jos, iar deasupra mea nu mai este nimic. Prind si coltul blocului iar atat in partea mea stanga cat si in partea mea dreapta nu mai am nici un vecin. Tot balconul este doar din piatra, fara plastic, fara alte lucruri. Mentionez ca nu depozitez absolut nimic in balcon, fiind gol, iar in fata blocului meu si implicit a balconului meu nu se mai afla nici un alt bloc.(Urmatorul bloc pe care il am in apropiere e la o distanta de 300-400 metri.)

As vrea sa mi se ofere un raspuns onest si cinstit intr-ucat stiu ca majoritatea opiniilor in legatura cu gratarele la bloc sunt negative, iar situatia mea este una diferita de celelalte prezente pana acum. Si as dori si explicatii clare in cazul unei pareri nu tocmai bune. Am scris acest topic intr-ucat vreau sa ma informez inainte de toate.

Astept un raspuns din partea cuiva ce detine cunostine,

Va multumesc,

Mircea

Link to comment
  • Moderator

Mult mai oportun ar fi să adresezi această întrebare comunitarilor locali din cadrul primăriei.

Link to comment
  • Moderator

As cere acordul asociatiei de locatari/proprietari, cei mai pretabili a face reclamatii la politia locala/primarie

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.