Jump to content
POLITISTI.ro

Client on line nemultumit


kitty

Recommended Posts

buna ziua. acum o saptamana am trimis 2 produse de uz personal unei persoane.unul dintre produse nu mai este pe placul cumparatorului si vrea sa mi le trimita pe amandoua inapoi insa motivarea acesteia nue ste ferma.ea spune ca nu i am trimis ce era in poza,insa am trimis ce era in poza.apoi pretul era de 50 ron si ea spune ca se astepta sa fie un produs original.insa in anuntul meu nu era nicaieri specificat acest lucru si in pozele cu obictul nu aparea niciun nume de firma.am cautat pe internet si respectivul obiect original ar costa 60€. mi a trimis mesaj ca ea lucreaza intr o unitate de politie si ca imi depune plangere penala daca nu ii schimb produsele cu bani.am cautat pe internet si acolo scrie ca produsele de uz personal nu se schimba intrucat exista anumit risc igienic etc.apoi eu sunt obligata sa accept desi clientul minte? pentru ca i am trimis poze suplimentare si i am raspuns la toate detaliile despre produs in urma acestor convorbiri si cu acordul ei am trimis produsele.intrebarea mea este, a spus ca imi pune plangere penala pentru inselaciune.nu este cazul,insa orisicine poate depune o plangere penala.daca chiar o depune,pana la solutionare ce se intampla si cum pot afla daca a pus sau nu plangere penala impotriva mea? apoi eu, pot depune plangere penala calomnioasa, pentru cazul in care persoana aceasta imi depune plangere? mentionez ca oarecum am fost de acord cu o rambursare insa ea nu accepta conditiile .... tranzacta a fost de pe site tocmai .ro

Link to comment

instanta de judecata civila? totusi daca cineva iti pune o plangere penala,pana la solutionarea acesteia, ce seintampla?

multumesc cristi

Link to comment
  • Moderator

Dacă va depune plângere penală, se vor face câteva verificări/cercetări astfel încât cel ce are în lucru aceea plângere să se convingă despre ce este vorba şi probabil se va adopta un "celebru" N.U.P. (care în traducere vine de la Neînceperea Urmăririi Penale). Vei afla despre plângere destul de repede, pentru că acele verificări în majoritatea situaţiilor includ şi audierea părţilor, adică vă cheamă pe fiecare şi vă spuneţi varianta în scris (audiere/declaraţie). Dacă lucrurile stau aşa cum spui, nu ai de ce să te sperii sau să-ţi faci griji, se va face de râs în faţa colegilor (dacă chiar lucrează într-o structură a poliţiei şi nu cumva este vreun gardian local sau cine ştie ce altă specie de impostori). De obicei poliţiştii ştiu când este vorba despre o infracţiune de înşelăciune sau nu.

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.