Jump to content
POLITISTI.ro

Un politist din Teleorman a ajutat o femeie sa nasca, indrumat prin telefon de medici

Postare recomandată

• Moderator
Publicat

Am vazut astazi o stire ce m-a bucurat si pe care cred ca merita sa o promovam, pentru ca societatea civila sa ia cunostiinta si despre intamplarile ce fac cinste acestei categorii profesionale. Si peste care de obicei mass-media trece foarte usor, nefiind stiri de scandal, mai putin aducatoare de rating.

Asadar un coleg din Teleorman a ajutat o femeie sa nasca, indrumat prin telefon de medici :)

Raed Arafat subsecretarul de stat din Ministerul Sanatatii a relatat un caz petrecut duminica noaptea, cand un politist din comuna Poieni judetul Teleorman a ajutat o femeie sa nasca, fiind indrumat de medici prin telefon, din cauza ca nicio ambulanta nu putea ajunge in localitatea respectiva, din cauza zapezii, iar pana in prezent mama, si copilul se simt bine.

Felicitari colegului nostru, dar si femeii care a nascut, sa se bucure de copil si sa fie sanatos!

Pacat ca astfel de stiri sunt preluate mai rar. :(

• Administrator
Publicat

Intradevar, de laudat si trebuie felicitat pentru curajul lui! Foarte curajos acel politist, merita ceva mai mult decat niste felicitari. Sa speram ca sefii lui sau conducerea politiei nu vor ramane indiferenti.

Am inteles de la tv ca femeia gravida era programata pentru a naste prin cezariana, existand ceva complicatii. Dar totul s-a incheiat cu bine si asta e cel mai important.

Sincer nu stiu cati dintre noi ar avea curajul sa faca acelasi lucru intr-o astfel de situatie. :D

• Moderator
Publicat

Acum am vazut la TV ca politistul din Teleorman a fos avansat in grad. :)

Publicat

Bravo lui . Noroc ca a avut bateria incarcata la mobil si nu s-a terminat in mijlocul misiunii .:)))))) Oricum ce a facut este laudabil si sa speram ca nu se va mai intimpla totusi . Sa-i lasam pe cei care trebuie sa faca asta, sa se ocupe de chestiuni asa delicate . Apoi cei de la ambulanta daca nu au putut ajunge la fata locului si nici cei de la I.S.U nu au echiparea necesara sa degaje zapada de pe sosele , totusi de ce nu au apelat la un transportor militar de geniu care este prevazut cu lama . Nu cred ca in tot judetul respectiv sa nu existe macar o unitate de geniu care in astfel de cazuri extreme gen" calamitate alba " sa nu poata imprumuta un utilaj sau mai multe pentru a se rezolva problemele care au fost mai multe si nu numai cazul acesta . Oricum colegul nostru si-a facut o datorie de onoare si cetateneasca , mai ales ca din cite s-a prezentat femeia avea ceva complicatii si nu putea naste normal . Sanatate multa le dorim politistului , femeii si mai ales copilului !

• 1 lună mai târziu...
Publicat

Astfel de cazuri trebuiesc intens mediatizate de catre conducerea ministerului nostru prin directiile de relatii publice si informare.Sa se stie ca mai facem si fapte bune !

• 2 săptămâni mai târziu...
Publicat

Astazi un politist comunitar din Tg-Jiu.

A sarit in apele reci ale acestui anotimp, pentru a salva viata unei femei sinucigase, a fost adusa la mal in stare de inconstienta.

Numele lui este Gheorghe Mititelu, a facut un lucru extraordinar i-a daruit unui om a 2-a sansa la viata si,,,,,

va fi recompensat cu 200 de lei.

Apreciez gestul lui nobil si de curaj.

Cinste tie Omule.

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.