Jump to content
POLITISTI.ro

Convocare profesională în domeniul protejării patrimoniului cultural naţional


NewsBot

Recommended Posts

Convocare profesională în domeniul protejării patrimoniului cultural naţional

Poliţiştii specializaţi în protejarea patrimoniului cultural naţional s-au instruit în cadrul convocării profesionale cu tema „Cooperarea interinstituţională, metode şi tehnici de investigare a infracţiunilor care aduc atingere patrimoniului cultural naţional”, desfăşurată, în perioada 5 - 7 mai a.c., la Bucureşti.

47 de poliţişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale - I.G.P.R. şi de la unităţile teritoriale de investigaţii criminale, cu atribuţii pe linia protejării patrimoniului cultural naţional au participat la convocare.

Activitatea a fost organizată de I.G.P.R. – Direcţia de Investigaţii Criminale împreună cu Fundaţia Collegium XXI din Bucureşti, în baza Protocolului de colaborare în domeniul protejării patrimoniului cultural naţional mobil şi s-a adresat poliţiştilor care desfăşoară activităţi în domeniul protejării patrimoniului cultural.

Temele abordate cu acest prilej au avut drept axă principală cooperarea interinstituţională în domeniul protejării patrimoniului cultural.

Convocarea naţională a fost un bun prilej pentru ca poliţiştii cu cele mai bune rezultate obţinute pe linia protejării patrimoniului cultural naţional să-şi împărtăşească modalităţile concrete de soluţionare a cazurilor complexe în domeniul de referinţă.

Agenda seminarului a cuprins şi teme privind importanţa studiilor sociologice, a cercetărilor ştiinţifice şi mass-mediei în prevenirea faptelor care aduc atingere patrimoniului cultural mobil, ce au fost susţinute de către reprezentanţii Fundaţiei Collegium XXI.

I.G.P.R. - Centrul de Informare și Relații Publice

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.