Jump to content
POLITISTI.ro

furat ambele placute de inmatriculare


suho

Recommended Posts

Mi s-au furat ambele placute de inmatriculare. Am fost la cea mai apropiata sectie de politie unde am declarat furtul. Am cerut sa primesc o dovada/adeverinta prin care sa se ateste faptul ca am depus acea plangere de furt. Mi s-a spus ca nu se poate elibera si nu e necesar pentru a obtine alte placute. In cazul de fata e posibil sa obtin alte placute daca nu am adeverinta de la sectia de politie? 

Link to comment
  • Member

Ba se poate elibera dovada si este necesara la Serviciul Inmatriculari. Depune o cerere scrisa in acest sens si trebuie sa primesti un raspuns.

Link to comment

Nu se elibereaza dovada, ci o adresa ca s-a depus reclamatie in acest sens si se efectuaza cercetari. Adresa este necesara la DRPCIV din cadrul Prefecturii, atunci cind soliciti alte placute cu numere de inmatriculare pentru  motive neimputabile proprietarului.

Edited by sorinel
Link to comment

Eu aș insista să primesc ceva la mînă și din alt motiv. Cine ți-a furat plăcuțele nu le-a luat ca să se uite la ele, ci cel mai probabil ca să le pună pe vreo mașină furată sau neînmatriculată, sau cu care intenționează să facă ceva ilegal într-o zonă unde sînt camere de luat vederi.

E bine să fii protejat în cazul în care îți vin acasă amenzi sau te întreabă cineva de sănătate. Să poți dovedi că le-ai declarat furate la data respectivă. :hmmmt:

Edited by VladSoare
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.