Jump to content
POLITISTI.ro

furat ambele placute de inmatriculare

Postare recomandată

Publicat

Mi s-au furat ambele placute de inmatriculare. Am fost la cea mai apropiata sectie de politie unde am declarat furtul. Am cerut sa primesc o dovada/adeverinta prin care sa se ateste faptul ca am depus acea plangere de furt. Mi s-a spus ca nu se poate elibera si nu e necesar pentru a obtine alte placute. In cazul de fata e posibil sa obtin alte placute daca nu am adeverinta de la sectia de politie? 

• Membru
Publicat

Ba se poate elibera dovada si este necesara la Serviciul Inmatriculari. Depune o cerere scrisa in acest sens si trebuie sa primesti un raspuns.

Publicat (modificat)

Nu se elibereaza dovada, ci o adresa ca s-a depus reclamatie in acest sens si se efectuaza cercetari. Adresa este necesara la DRPCIV din cadrul Prefecturii, atunci cind soliciti alte placute cu numere de inmatriculare pentru  motive neimputabile proprietarului.

Modificat de sorinel
Publicat (modificat)

Eu aș insista să primesc ceva la mînă și din alt motiv. Cine ți-a furat plăcuțele nu le-a luat ca să se uite la ele, ci cel mai probabil ca să le pună pe vreo mașină furată sau neînmatriculată, sau cu care intenționează să facă ceva ilegal într-o zonă unde sînt camere de luat vederi.

E bine să fii protejat în cazul în care îți vin acasă amenzi sau te întreabă cineva de sănătate. Să poți dovedi că le-ai declarat furate la data respectivă. :hmmmt:

Modificat de VladSoare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.