Jump to content
POLITISTI.ro

Nou mod de operare pentru înşelăciunile prin telefon

yo3ies

Recommended Posts

ATENTIE un nou tip de frauda pare sa se prefigureze la orizont. Tocmai acum cateva minute a primit sotia mea un sms in care scrie: Daca poti sa ma suni am ceva important sa-ti spun 009609005781 dupa cod e un numar de international din Maldive si nu avem cunostinte in Maldive, si nu stiu de ce banuiesc ca e un numar cu suprataxa.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Salut. Astazi am primit si eu acelasi mesaj, cu nr de tel: 009609005781.

Desigur ca mi-am dat seama de cum l-am citit ca este o teapa a jegurilor care nu mai ajung la puscarie... Chiar nu se pot aresta aceste jigodii pentru frauda?????

Edited by RhaDoo2808
  • Upvote 1
  • Downvote 1
  • Moderator

Salut. Astazi am primit si eu acelasi mesaj, cu nr de tel: 009609005781.

Desigur ca mi-am dat seama de cum l-am citit ca este o teapa a jegurilor care nu mai ajung la puscarie... Chiar nu se pot aresta aceste jigodii pentru frauda?????

Te-ai gândit că poate ăia sunt deja în puşcărie?

• Upvote 6

M-am gandit si la asta, dar daca o sa depun plangere la politie, chiar nu se pot intercepta apelurile si localiza individul?? In ultima vreme e la moda sa nu poti localiza un amarat de telefon...

• Downvote 5
  • Member

Ai fost prejudiciat in vreun fel? Sau iti place sa vb ca sa te afli asa in treaba? Dupa tine totul e asa de simplu, ce maaare branza sa localizezi telefoane, sa arestezi oameni. Corect? Pt tine toate tainele justitiei si ale activitatii judiciare nu sunt un mister. O ecuatie de gradul 2 cel mult.

Asa si tu ... Exact la fel. Ce mare smecherie si cu hotii astia? Probatiunea da-o naibii ...

Edited by Ben
  • Upvote 7
  • Member

La cum trebuie efectuată justiția și la fotbal se pricepe toată lumea....

• Upvote 1

Am sapat mai mult printre prietenii mei de pe facebook si se pare ca mai multe persoane au primit acest tip de mesaj. Recomand atentie si imprastierea vestii mai departe, as prefera sa nu vedem pagubiti si excrocii sa nu isi poata recupera nici macar investitia facuta in SMS-urile trimise. Avand in vedere ca acele numere de telefon sunt pe teritoriul altui stat si nici macar in UE banuiesc ca au gasit chichitele legislative sa ingreuneze munca autoritatilor. Cred ca aceasta ar fi cea mai mare lovitura pe care ar putea sa o primeasca acesti excroci.

• Member

Nu e numai din Maldive mare atenție.Eu am primit din Belarus, tatăl meu din Siria...

Ca sa va dati seama cata libertate e in unele penitenciare.

In urma cu vreo doi ani lucram ca suport tehnic pentru o companie de telecom din romania iar spre seara colegul din fata primeste un apel de la un client prepay, suparat ca nu-si poate instala NFS pe telefon. Face omul cateva verificari dupa care ii recomanda clientului sa dea fuga intr-un shop ca poate e sim-ul busit. Raspunsul imediat al clientului a fost: "Nu pot fratica, ca-s in parnaie la Galati!"

Iti imaginezi cate fraude se pot face cu telefoanele dupa gratii, din moment ce unii isi iau jocurile de pe internet.

• 2 weeks later...
  • Member

Penitenciarele din Galati si Braila sunt renumite pentru "libertatile" oferite "chiriasilor".

Din pacate.