Jump to content
POLITISTI.ro

Intrebare despre cazier judiciar

Valentina123

Recommended Posts

Buna ziua!

Vreau anul acesta sa incerc la Scoala de Agenti de Politie 'Vasile lascar' si tin sa mentionez ca in vara aceasta am primit o amenda administrativa in valoare de 880 lei. Intrebarea mea ar fi: afecteaza cu ceva cazierul? Daca nu, atunci imi poate respinge dosarul pentru acea amenda? multumesc!

Draga Valentina, cum adica vara aceasta ai primit o amenda administrativa? Vara aceasta va incepe un luna iunie....din cate cunosc eu.

Pentru ce ai primit acea amenda? e destul de maricica, ce fapta/fapte? 

Vara 2013, adica ultima... Credeam ca se subintelege.

Am primit amenda administrativa pentru furt. Povestea este lunga, a fost mai mult o inscenare insa acestea sunt detalii care nu conteaza foarte mult.

• Downvote 1

Detaliile nu conteaza pentru tine, insa pentru politistii care fac "cunoasterea" ta conteaza enorm si o sa fii respinsa din start. Fapta de furt a fost probata, ca ai primit doar o amenda administrativa este altceva, probabil s-a tinut cont si de prejudiciu si de faptul ca nu ai mai avut anterior antecedente. Nu face prostia sa ascunzi acest lucru din CV-ul tau pentru ca oricum va fi descoperit. Parerea mea este sa-ti alegi alta meserie si sa sa nu mai accepti alte "inscenari"

Mai mult o inscenare...cam 70-80%? Restul de 20% a fost furt :)))

Razi cat mai poti ca de maine nu mai ai la ce sa scrii :)))

• Downvote 6

”Razi cat mai poti ca de maine nu mai ai la ce sa scrii  :)))”

Ohohooo!!!... Adaugam si amenintari la dosar! O sa facem o brigada speciala pt protejarea membrilor forumului de ”Valentina123”  :naughty:  :)) 

Hoaţo mică, întâi trebuie să respecţi legea ca s-o impui. Ce tupeu ai! În locul tău, intram în pământ de ruşine.

• 4 years later...

Buna ziua,
Am o problema.
am fost la politie sa imi scot cazierul judiciar si mi s-a spus ca dureaza 3 zile, am cazier.
ce sa spun despre mine: problema mea este ca 1: nu am fost niciodata cercetat, doar mi-a venit o amenda din 2007 prin anaf, aveam 17 ani, si anaf m-au trimis la procuratura. acolo am facut o cerere ca sa vad despre ce este vorba si nici acum dupa 4 luni nu mi-a venit nimic, scrie doar: Amenda Judiciara
2: mi s-a executat o poprire pt ca nu am platit un imprumut la timp pt ca apar cu aceasta executare silita pe portaljust ca debitor.
intrebarea mea este ce ar putea fi.
va multumesc