Efectuez stagiul de practica la IPJ Valcea si am un tutore profesional cu care nu prea ma intelg.. as rvea sa stiu cam ce anume ar trebui sa fac pt a cere schimbarea acestuia? adica ce fel de raport trebuie sa fac si cine mi l`ar putea aproba? daca se poate sa imi aratati un exemplu de raport de cerere de schimbare a tutorelui profesional v-as multumi enorm! Multumesc Anticipat
Question
mardukno1
Efectuez stagiul de practica la IPJ Valcea si am un tutore profesional cu care nu prea ma intelg.. as rvea sa stiu cam ce anume ar trebui sa fac pt a cere schimbarea acestuia? adica ce fel de raport trebuie sa fac si cine mi l`ar putea aproba? daca se poate sa imi aratati un exemplu de raport de cerere de schimbare a tutorelui profesional v-as multumi enorm! Multumesc Anticipat
Top Posters For This Question
9
3
3
2
Popular Days
Feb 12
10
Feb 14
7
Feb 13
7
Feb 15
5
Top Posters For This Question
mardukno1 9 posts
Marius 3 posts
Catalin 3 posts
steluta 2 posts
Popular Days
Feb 12 2011
10 posts
Feb 14 2011
7 posts
Feb 13 2011
7 posts
Feb 15 2011
5 posts
Popular Posts
mardukno1
adevarul e ca tot cu relatii faci ceva... fara nu rezolvi nimic.. mai ales eu nou venit si nimeni cunoscandu`ma asa ca am apelat la cei pe care ai cunosc si s-a rezolvat problema.. era culmea sa fi co
mardukno1
Si ce e rau in asta.. daca apeland la dreptul meu de elv nu se poate ca deh nu te cunoaste nimeni nu esti bagat in seama apelam si prin alte cai.. daca asta ti se pare cumva o neregula ce sa mai zic d
mardukno1
Sti care problema ta?? ca nu sti cand sa te opresti. Probabil ca ai uitat cat de greu este sa intri si sa te pregatesti o vara intreaga pentru examene iti e usor de zis pt ca nu faci altceva decat sa
32 answers to this question
Recommended Posts