Membru Ecou Posted April 26, 2014 Membru Share Posted April 26, 2014 Nu sunt deloc tipul care sa facă reclama, dar din dorința de a avea permanent la dispoziție principalele acte normative utilizate in activitățile specifice, am cautat și descoperit o aplicatie pe android care sa-mi satisfacă necesitățile si pe care v-o recomand cu caldura. Take a look at "Legislativ" - https://play.google.com/store/apps/details?id=ro.numedecod.android.legi Este gratuita, contine ceea ce trebuie (coduri penale, civile, legi speciale, etc.) si se actualizeaza permanent (ceea ce este foarte important). Am testat-o și verificat-o si nu m-a dezamagit. Ca si minusuri, interfata nu este foarte prietenoasa si nu poti copia textul din continutul actului normativ. Sper sa va fie de folos. Oricand e bun un ghid legislativ in buzunar! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Membru Ben Posted April 26, 2014 Membru Share Posted April 26, 2014 Am avut si eu aplicatia asta pe vremea lu` taica cand detineam telefon istet. E buna. O recomand si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderator danpin Posted April 26, 2014 Moderator Share Posted April 26, 2014 (edited) Puteti continua discutiile aici, unde este deja un topic creat Edited April 26, 2014 by danpin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts