Jump to content
POLITISTI.ro

C.I. Auto

Postare recomandată

Publicat (modificat)

Buna ziua,

Am vandut o masina acum aprox 2 luni si nu am completat rubrica instrainat catre "....". Masina este radiata de la Finante.

Masina a fost vanduta la altcineva care ar dori sa o vanda mai departe din cauza Politei RCA care este destul de mare si vrea sa-i scot de la Fisc decizia pentru ca cel care a cumparat-o de la mine nu a inregistrat-o avand amenzi.

Intrebarea mea este urmatoarea:

- Pot completa rubrica "instrainat catre" acum. Doar semnatura si data sa zicem peste 1 luna de exemplu 01.06.2014.

Mentionez ca eu am vandut-o acum aproximativ 2 luni si doresc sa completez doar semnatura si data preferabil peste 1 luna sa aiba 60 zile termen de gandire.

Astept cu mare interes raspunsul dumneavoastra si sugestii.

Va multumesc

Modificat de ripzonel
Publicat (modificat)

Am citit, eu doar am intrebat daca pot completa acum ce am scris mai sus. Nu cred ca actualul proprietar si-ar dori sa fac asta avand in vedere ca este si taxa recuperata. As dori un raspuns concret daca este posibil: semnatura + data ( sa zicem 01.06.2014 ) sa aiba 60 de zile pentru inmatriculare.

Modificat de ripzonel
  • Moderator
Publicat

Pentru tine nu contează ce scrie în lege, nu-i așa? Ori consideri că prevederile legale au caracter opțional, le respecți doar când ai chef? E strict alegerea ta când și cum vei completa rubrica respectivă, dar să nu omiți că eventualele consecințe le vei suporta singur.

Publicat

Aveti dreptate, legal ar trebui sa completez data din contractu meu si numele cumparatorului. Pot completa aceste date acum?

Publicat

:lol:

Incredibil... si nu e tupeu.., si mai incredibil..

Pe un forum de politisti vii si intrebi daca poti face o ilegalitate

Publicat

cezar1: Doar am intrebat in nestiinta, iar daca tu consideri ca vruiam sa fac o ilegalitate nu mai intrebam. Nu sunt nici primu nici ultimul care se confrunta cu astfel de cazuri. Macar ofer altora raspunsuri prin intrebarea mea.

Inca astept un raspuns daca pot completa acum, data din contract si numele cumparatorului + semnatura.

• Moderator
Publicat

Pe acest forum se promovează doar respectarea prevederilor legale. :)

Publicat

Eu doar ma miram, atat, nu am vrut sa fiu ironic, nu am intetie de jignire.

Sa completezi cu intentie o falsa informatie intr-un act oficial nu stii ca e ilegal?

Cand vinzi un vehicul ai niste obligatii care te feresc de necazuri.

Documentele pe care le completezi trebuie sa contina informatii reale.

Dupa ce faci actul de vanzare cumparare, trebuie sa completezi si rubrica in certificatul de inmatriculare cu datele reale.

Multi nu o fac si au probleme dupa, se trezesc cu amenzi etc.

Publicat

Inteleg, exista cazuri in care oameni din bunatate, sfatuiti sau nestiinta nu mai completaza rubrica.

Totusi as dori un raspuns, daca mai pot completa dupa 30 zile rubrica.

As dori sa completez numele din contract + data din contract + semnatura. Este posibil si legal?

Multumesc

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.