Jump to content
POLITISTI.ro

Folie geam

Postare recomandată

Publicat

Buna ziua, am montata pe geamurile din spate si pe luneta folie auto. Folia este omologata dar nu mai gasesc hartia pe care am primit-o la montaj. Intrebarea mea este: se poate retine certificatul de inmatriculare daca nu am hartiile, dar am stickerele cu numarul certificatului in geam?

• Membru
Publicat

Of doamne. Mergi la firma unde ai montat folia şi cere-le un duplicat. Sau mai ai varianta a doua, lasă vrăjelile ieftine cu cei care le aud în fiecare zi. Ce ai zis, ia să vedem, merge şmecheria, sau nu? Dacă vei fi oprit în trafic şi nu vei avea documentele pentru folii la tine, vei fii sancţionat cu amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

• Apreciez 4
  • Membru
Publicat (modificat)

Acum 2 nopti am retinut un certificat de înmatriculare exact pentru aceasi treaba!Sa stii ca stickerele puteai sa le pui si tu asa ca sunt egal cu zero!

Modificat de cipri83

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.