Jump to content
POLITISTI.ro

Folie geam


tavy42

Recommended Posts

Buna ziua, am montata pe geamurile din spate si pe luneta folie auto. Folia este omologata dar nu mai gasesc hartia pe care am primit-o la montaj. Intrebarea mea este: se poate retine certificatul de inmatriculare daca nu am hartiile, dar am stickerele cu numarul certificatului in geam?

Link to comment
  • Moderator

Of doamne. Mergi la firma unde ai montat folia şi cere-le un duplicat. Sau mai ai varianta a doua, lasă vrăjelile ieftine cu cei care le aud în fiecare zi. Ce ai zis, ia să vedem, merge şmecheria, sau nu? Dacă vei fi oprit în trafic şi nu vei avea documentele pentru folii la tine, vei fii sancţionat cu amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare.

  • Upvote 4
Link to comment
  • Member

Acum 2 nopti am retinut un certificat de înmatriculare exact pentru aceasi treaba!Sa stii ca stickerele puteai sa le pui si tu asa ca sunt egal cu zero!

Edited by cipri83
Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.