tavy42 Posted April 13, 2014 Share Posted April 13, 2014 Buna ziua, am montata pe geamurile din spate si pe luneta folie auto. Folia este omologata dar nu mai gasesc hartia pe care am primit-o la montaj. Intrebarea mea este: se poate retine certificatul de inmatriculare daca nu am hartiile, dar am stickerele cu numarul certificatului in geam? Link to comment
Moderator Cristi Posted April 13, 2014 Moderator Share Posted April 13, 2014 Of doamne. Mergi la firma unde ai montat folia şi cere-le un duplicat. Sau mai ai varianta a doua, lasă vrăjelile ieftine cu cei care le aud în fiecare zi. Ce ai zis, ia să vedem, merge şmecheria, sau nu? Dacă vei fi oprit în trafic şi nu vei avea documentele pentru folii la tine, vei fii sancţionat cu amendă şi reţinerea certificatului de înmatriculare. 4 Link to comment
Member cipri83 Posted April 13, 2014 Member Share Posted April 13, 2014 (edited) Acum 2 nopti am retinut un certificat de înmatriculare exact pentru aceasi treaba!Sa stii ca stickerele puteai sa le pui si tu asa ca sunt egal cu zero! Edited April 13, 2014 by cipri83 Link to comment
tavy42 Posted April 13, 2014 Author Share Posted April 13, 2014 Ok, am inteles, va multumesc! Link to comment
Recommended Posts