Jump to content
POLITISTI.ro

Oprire in circulatie

laura31221

Recommended Posts

Buna ziua,va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Am fost oprita in circulatie cu o masina nefiind a mea nu am verificat actele masinii si nr. a masini erau exp. de 2 zile.Avand numai cartea mare a masinii si asigurarea nemteasca.Tin sa precizez ca proprietarul masini este plecat din tara din luna ianuarie 2014(unde,nu stiu).Recent am fost contactata telefonic de catre pol.mi-a cerut talonul mic(nemtesc),le-am spus ca nu stiu de unde sa le dau nici nu stiu cum sa iau legatura cu proprietarul masinii,mi-a spus ca numai o copie sa incerc sa fac rost...daca nu reusesc o sa anunte interpolul.Se poate???Nu exista alta modalitate caci vor sa imi incheie dosarul.De ex.-o declaratie pe propria mea raspundere sau altceva.

Ce specifica legea in aceasta situatie?

VA MULTUMESC

• Downvote 4

1.Se poate!

2.O declaratie pe proprie raspundere ca ce ?!

3. Dosar Penal.

P.S  Cum sa iti lase proprietarul tie acea masina pe ochi frumosi si sa plece iar tu sa nu stii unde? Cum sa te urci la volan fara ca mai intai sa verifici actele?

• Member

《Dacă te-ai decis să deschizi un topic nou, obligatoriu titlul trebuie să reflecte subiectul abordat. 》

Aceasts este una din regulile forumului pe care tu nu le-ai citit!

Ce sa inetelegem noi din titlul topicului ca ai vrea sa prezinti in el?Faptul ca ai fost oprita in trafic sau ca esti cercetata pentru conducerea unui auto cu numere expirate?

Edited by cipri83
  • Upvote 1