Jump to content
POLITISTI.ro

Infractiune sau nu

Postare recomandată

Publicat

Pentru a nu comite o infractiune doresc sa va adresez o intrebare:

De un an dau de permis si nu-l iau si o prietena stabilita in Anglia mi-a propus sa mi-l faca ea acolo fara a fi nevoie de prezenta mea ,eu trimit din RO buletinul si poze si in 2 saptamani il primesc bineinteles platind cam 100£ intrebarea :

Este posibil asa ceva ,as putea circula in RO cu permis de UK ,comit o infractiune?

Va multumesc

• Displace 9
Publicat

In concluzie , nu ar fi legal ? Eu am vazut permisul persoanei si este valabil 10 ani nu inteleg cum a circulat ea in RO cu acel permis

• Displace 2
Publicat

Parca ai fii copil de gradinita :faint: Cum sa intrebi daca este valabil un permis de conducere obtinut fara a da examen,indiferent de tara? Daca vrei din ala iti fac si eu la xerox color :))

Publicat

Eu te-as aresta numai pentru intrabarile astea

Tu de ce crezi ca e necesar un examen pentru obtinerea permisului?

Ti-ai pus intrebarea cum ar arata o lume in care conduci un vehicul fara sa fii nevoit sa-l inveti sa conduci?

Ar trebui pentru unii si un permis de "existenta". Sper sa n-ai dreptul sa votezi, iar daca-l ai, sper sa n-o faci

• Apreciez 1
Publicat

Raman la parerea ca sunt unii care chiar " fura curent", nu stiu pe ce lume traiesc si nici nu ar trebui lasati sa se inscrie pe forum-ul acesta.... :doh:  :doh:  :doh:

• Apreciez 1
Publicat

E mai bine sa aflii de existenta lor decat sa fii surprins in viata reala...,

Publicat

Evident interpretati gresit daca nu existau semne de intrebare nu as fi indraznit sa intru aici cu intrebarile de gradinita cum spuneti voi

Si da cunosc cateva persoane care au apelat la "varianta " asta si eram curios sa stiu cum se poate face asta .

Era practic o simpla intrebare cum este posibil sa ,trimiti buletinul si niste poze si in 2 saptamani ai permisul. De ce ar elibera o tara un permis de conducere si de ce ar accepta ca viitorul posesor sa nu fie prezent

Publicat

Copileee , ti-l face pe naspa ! Vad ca nu ai inteles ce ti-au zis cei de mai sus. 

Tara aia logic ca nu ar accepta sa elibereze un permis fara examen si fara a fi prezent conducatorul auto, dar prietena ta cea iubita din Anglia stie alte cai ilicite. Dar nu-i va fi bine nici ei prea mult timp.

Publicat

@Dumitrumary  Ar trebuii sa ii spui prietenei tale sa treaca cu permisul respectiv pe la cea mai apropiata sectie de politie cand vine in tara ca sa il preschimbe intr-unul romanesc . Nu o sa dureze mult .   :naughty:

• Apreciez 1
  • Displace 1
Publicat

Evident interpretati gresit daca nu existau semne de intrebare nu as fi indraznit sa intru aici cu intrebarile de gradinita cum spuneti voi

Si da cunosc cateva persoane care au apelat la "varianta " asta si eram curios sa stiu cum se poate face asta .

Era practic o simpla intrebare cum este posibil sa ,trimiti buletinul si niste poze si in 2 saptamani ai permisul. De ce ar elibera o tara un permis de conducere si de ce ar accepta ca viitorul posesor sa nu fie prezent

parerea mea este ca ea vrea sa-ti ia banii si iti va da o copie facuta pe genunchi exact cum fac si cartile de credit false prietenii care duc faima romanilor peste hotare.

Publicat

Nu contest nimic din ce spuneti sunt perfect deacord .Sunt adeptul a lucrurilor facute ca la carte , legal doar ca ma surprins usurinta cu care poti obtine un document atat de important fara prea multe batai de cap . Iar la intrebarea ce fac cand un echipaj ma va oprii raspunsul a fost: i spui ca locuiesti in Anglia si ca esti "in vizita" in RO

Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra ati mai auzit de asa ceva nu ar fi o premiera

Publicat

tu nu intelegi ca nu poate fi vorba decat de o facatura de permis, in nici un caz de unul veritabil?

• Moderator
Publicat

E bine ... că produsul vine si cu instructiuni de folosire.

Vezi-ti de treaba ta si nu arunca banii pe geam, dacă nu vrei să ai probleme. Cu putină vointă si ambitie, vei obtine legal permisul în România, nu e vreun examen greu.

Publicat (modificat)

De un an dau de permis si nu-l iau 

Te-ai gandit vreo secunda ca n-ai ce cauta pe șosele daca nici examenul nu esti in stare sa-l iei? Fara suparare.

Modificat de Rizwan
  • Apreciez 1
Publicat

Sigur ca m-am gandit si nu numai la siguranta mea ci si la siguranta celorlanti participanti la trafic .

Domnilor va doresc un weekend frumos si va multumesc pentru tot

Publicat

Dar de ce iti e asa de greu sa inveti pt permis? Nu pari genul de analfabet, ecluzand logica ta. Nu e cel mai greu examen din lume.

Publicat

Nu este vorba ca sunt sau nu analfabet si nici nu imi este greu sa invat doar ca m-am gandit si la aceasta optiune ,probabil nu as avea curaj sa merg cu un astfel de "permis "

Sti cum e un lucru obtinut fara minim de efort te intrebi de 7 ori daca e bun sau nu ,tocmai pentru asta am hotarat sa impart ideea asta cu voi

Dar de ce iti e asa de greu sa inveti pt permis? Nu pari genul de analfabet, ecluzand logica ta. Nu e cel mai greu examen din lume.

Publicat

Eu cred ca tu ai max 16 ani.

Nu cred ca ai incercat vreodata sa dai examenul si nici nu stii regulamentul.

Pentru educatia ta, ceea ce spui tu aici sunt infractiuni (sa platesti pentru un permis fals SI sa conduci cu un permis fals)

Pentru asta se face puscarie si viitorul tau s-a stricat.

Nu mai vorbesc de cat de moral este, dar cuvantul sigur nu-l poti intelege

nu ai obtinut permisul cu "un minim de efort", asta e problema... jesus!!!

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Adaugă...

Informaţii importante

Am plasat cookie-uri strict necesare pe dispozitivul dvs. pentru afişarea optimă a paginilor. Puteţi în orice moment să modificaţi setările cookie-urilor, altfel vom presupune că sunteţi de acord să continuaţi. Utilizând acest site, sunteţi de acord cu Termenii şi condiţiile de înregistrare şi Politica de confidenţialitate.