Jump to content
POLITISTI.ro

Înmatriculare auto din Austria


mann72

Recommended Posts

Buna ziua,o skoda octavia  (din 2010) din Germania a fost vanduta din Germania unei firme din Austria.Masina are numere provizorii o luna de zile , talonul, cartea de identitate si contractul de vanzare-cumparare intre firma din Germania si firma din Austria.

Pana sa ajunga masina din Germania in Austria , masina a fost avariata usor,iar firma din Austria nu mai doreste sa inmatriculeze masina in Austria si vrea sa o vanda.Firma din Austria poate sa-mi faca contract de vanzare-cumparare mie,chiar daca nu a inregistrat-o in Austria,numerele provizorii din Germania inca mai sunt valabile.

Am nevoie de vreun certificat fiscal de la cei din Germania sau de la firma din Austria sau de orice alt document in plus?

Multumesc mult pentru raspuns!

Link to comment
  • 2 years later...

Buna ziua, 

Am o masina inmatriculata in 2010 in România,  apoi in 2012 acelasi proprietar a inmatriculat-o in Austria,  eu am cumparat-o de la el in 2016. Vanzatorul mia dat si cartea de romania si fiscalul de la primarie scos in 2012 cand a dus-o in Austria.  La un birou de acte auto doamna care facea fisa de inmateiculare mia spus ca imi trebuie numerele vechi de Romania  si certificat de înmatriculare de Romania,  sau daca nu o adeverinta de la politia din Austria cu seria certificatului si numerele de România,  precum ca acestea au fost retinute in Austria.  Va rog sa ma lamuriti daca este adevarat,  si cum as putea obtine o astfel de adeverinta. 

Va mulțumesc. 

Link to comment

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. By using this site, you agree to our Terms of Use and Privacy Policy.